muhtemel olarak evet diyecekayakkabıyı sürekli arkasına basıp mı çıkarıyordun
hızlı yürü belli olmazNike courth vision kullanıyorum alalı daha okadar da olmadı ama sağ ayakkabımın arkasındaki Nike yazısı düştü burayı ayakkabıcılar onarabilir mi aldığım yere götüreyim mi
Bilmiyorum olabilirayakkabıyı sürekli arkasına basıp mı çıkarıyordun
İade yapmazlar kullanıcı hatası olduğu için geçmiş olsun
Yok ayakkabı orjinal çakma degil 550 liraya almıştımayakkabı çakma ? orijinal olsa nike a göndersem alırlar mı falan derdin
Kaç yıl önce aldın dicem ama alalı çok olmadı demişsin. Ayakkabıyı niketan mı başka bir yerden mi aldın ?Yok ayakkabı orjinal çakma degil 550 liraya almıştım
nıke ürünlerin satışı yapıldıgı yerden aldım 7-8 ay filan olmuşturKaç yıl önce aldın dicem ama alalı çok olmadı demişsin. Ayakkabıyı niketan mı başka bir yerden mi aldın ?
Siteyi atar mısın çakma olduğunu düşünüyorumnıke ürünlerin satışı yapıldıgı yerden aldım 7-8 ay filan olmuştur
Mağazadan aldım özler sport ManavgatSiteyi atar mısın çakma olduğunu düşünüyorum
Neden çakma olduğunu düşündün denememi istediğin bi yöntem varsa yaz deniyim orjinal olup olmadığını anlarız iyiceSiteyi atar mısın çakma olduğunu düşünüyorum
Ayakkabının içindeki etikette yer alan SKU (stok numarısı) onu araştırMağazadan aldım özler sport Manavgat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden çakma olduğunu düşündün denememi istediğin bi yöntem varsa yaz deniyim orjinal olup olmadığını anlarız iyice