Yandal yapabilirsin aynı anda iki bölümün derslerini alman gerekiyor. Fakat TR de hiç bir işine yaramaz özel firmalar en çok senin kaç dil bildiğine bakıyor.bende okumak istiyorum
Alıntıyı görüntüle
ben çalışmayacağım ki icat çıkaracağımYandal yapabilirsin aynı anda iki bölümün derslerini alman gerekiyor. Fakat TR de hiç bir işine yaramaz özel firmalar en çok senin kaç dil bildiğine bakıyor.
lise de elektrik mühendisliği üniversite de makina mühendisliği okuyabilirmiyim?Hocam Nikola Tesla zamanında üniversite sınavında iki tane sallayan üniversiteye giriyordu. Kadrolar boştu. Şimdi öyle mi? (!)
Elektrik elektronik mühendisliği veya makine mühendisliğine girip ortalamanızı yüksek tutup ÇAP (çift ana dal programı) yapabilirsiniz.
viktor>elon musk araba ismiSen tarihin gelmiş geçmiş en büyük bilim adamlarından biriyle kendini nasıl bir tuttun
Tesla projeleri ve fikri vardı 4 adet icada sahip kendisiben çalışmayacağım ki icat çıkaracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
lise de elektrik mühendisliği üniversite de makina mühendisliği okuyabilirmiyim?
Benimde bir sürü icadın patenti var desem kanıtlanmadigi sürece ne işe yarayacak tarihin en iyi ilk 15 inde bile zor yer bulur kendine biraz daha icat cikarabilseydi çok daha başarılı olarak anılırbir sürü icadın patent'i vardı
ingilizce çok iyi değil ama biliyorum almanca öğrenmeye çalışacağım.Yandal yapabilirsin aynı anda iki bölümün derslerini alman gerekiyor. Fakat TR de hiç bir işine yaramaz özel firmalar en çok senin kaç dil bildiğine bakıyor.
Saçmalama arkadaş.diploma mı istiyosun yoksa muhendislik bilgilerini mi? muhendislikte ogrenecegin her seyi ve daha fazlasını internette bulabilirsin.