Neler Yeni

Yardım nineme telefon alacağım yardım eder misiniz?

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Bütçe
1200
900-1200 tl arası bütçem var facebookta gezerken takılmasın düzgün fotoğraf çekebilsin ve kozmetik olarak hoşuna gitsin istiyorum ikinci el almakta problem görmüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim telefon işlemcilerinden falan hiç anlamıyorum donma kasma yapmadan onu mutlu edecek bir cihaz arıyorum. Şehir konya

Son düzenleme:

yerçileği

80+ Bronze
900-1200 TL arası bütçem var facebookta gezerken takılmasın düzgün fotoğraf çekebilsin ve kozmetik olarak hoşuna gitsin istiyorum ikinci el almakta problem görmüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim telefon işlemcilerinden falan hiç anlamıyorum donma kasma yapmadan onu mutlu edecek bir cihaz arıyorum.
1600tlye a50 alabilirsin

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
900-1200 TL arası bütçem var facebookta gezerken takılmasın düzgün fotoğraf çekebilsin ve kozmetik olarak hoşuna gitsin istiyorum ikinci el almakta problem görmüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim telefon işlemcilerinden falan hiç anlamıyorum donma kasma yapmadan onu mutlu edecek bir cihaz arıyorum.
Elinizde kullanmadığınız orijinal imeili bir telefon varsa yurt dışı kayıtlı telefonda alabilirsiniz.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
var aslında ama oğlu(babam yani) yurt içi al diye kafamı şişiriyor.
Sadece garantisi olmaz onun dışında sorun yaşamazsanız çünkü bu fiyat bandında memnun edecek telefon neredeyse yok.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bari hangi Şehirde yaşadığını söyleseydin..

Top Bottom