Neler Yeni

Nintendo Switch oyunları nasıl ucuz alınır?

-cN4

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar.
Birkaç ay içerisinde Switch almak istiyorum fakat oyunları çok pahalı.
Videolarda Meksika hesabı açıp ucuz alabilirsiniz deniliyor fakat nasıl oluyor yani?
Teşekkürler, hayırlı forumlar.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sahibinden den falan 2. el bak.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Baktım zaten, ama 2. el ile pek alakam yok.
ozaman çok fazla seçeneğin yok kardeşim, Nintendo oyunları genellikle çok pahalı hadi indirimle falan max 40-50 tl oyun oynar. Çok bir indirim olmuyor.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Baktım zaten, ama 2. el ile pek alakam yok.
Hocam arkadaşınız varsa hepi nternete bağlı kalırsdanız oynayabilirsiniz aynı hesaptan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar.
Birkaç ay içerisinde Switch almak istiyorum fakat oyunları çok pahalı.
Videolarda Meksika hesabı açıp ucuz alabilirsiniz deniliyor fakat nasıl oluyor yani?
Teşekkürler, hayırlı forumlar.
HGocam şöyle br sistem var aynı hesabı ikii kişi kullanıyor fakat biri sadece internete bağlıyken oynayabiliyor

-cN4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videolar da meksika hesabı açıp oynayanlar varmış, 100 TL Cuphead almış e-shop'dan

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Online oyun oynama derdin yoksa kırdır gitsin.

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Online oynayacağım az oyun var.
Mario Tennis Ace, Mario Kart, gibi...
Arkadaşlarının da varsa bir düşünebilirsin ama onun dışında fortnite veya rocket league oyunları online oynama derdiniz de yoksa zaten nintendo switch iki kişilk oyun oynarken çok zevkli olabiliyor bağlarsın televizyona çıkartırsın kolları iki kişilik oynarsın elde kullanacağın zamanda açar zelda oynarsın mario odyssey oynarsın. Kırdırmayı düşünüyorsan KONSOL KLÜBÜ NE BAKABİLİRSİNİZ: https://www.konsolkulubu.com/ size yardımcı olacaklardır. Ben de nintendo switch lite almayı düşünüyorum ilk başta kırdırmayı düşünmüyorum rocket league için ama ilerde kırdırabilirim çünkü bir oyun 60 dolar çok büyük para 5 6 ayda bir oyun alabilmek yerine kırdırmak çok daha mantıklı geliyor. Tabi işin tasavvufi tarafı size kalmış.

-cN4

80+ Bronze
Arkadaşlarının da varsa bir düşünebilirsin ama onun dışında fortnite veya rocket league oyunları online oynama derdiniz de yoksa zaten nintendo switch iki kişilk oyun oynarken çok zevkli olabiliyor bağlarsın televizyona çıkartırsın kolları iki kişilik oynarsın elde kullanacağın zamanda açar zelda oynarsın mario odyssey oynarsın. Kırdırmayı düşünüyorsan KONSOL KLÜBÜ NE BAKABİLİRSİNİZ: https://www.konsolkulubu.com/ size yardımcı olacaklardır. Ben de nintendo switch lite almayı düşünüyorum ilk başta kırdırmayı düşünmüyorum rocket league için ama ilerde kırdırabilirim çünkü bir oyun 60 dolar çok büyük para 5 6 ayda bir oyun alabilmek yerine kırdırmak çok daha mantıklı geliyor. Tabi işin tasavvufi tarafı size kalmış.
Hocam RL'i PC'de oynuyorum zaten.
Dediğim gibi kırık da alabilirim, kırdıradabilirim. Emin değilim.
Ama teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,751
Üyeler
161,899
Son üye
Kurtuluss
Top Bottom