ozaman çok fazla seçeneğin yok kardeşim, Nintendo oyunları genellikle çok pahalı hadi indirimle falan max 40-50 tl oyun oynar. Çok bir indirim olmuyor.Baktım zaten, ama 2. el ile pek alakam yok.
Hocam arkadaşınız varsa hepi nternete bağlı kalırsdanız oynayabilirsiniz aynı hesaptanBaktım zaten, ama 2. el ile pek alakam yok.
HGocam şöyle br sistem var aynı hesabı ikii kişi kullanıyor fakat biri sadece internete bağlıyken oynayabiliyorMerhaba arkadaşlar.
Birkaç ay içerisinde Switch almak istiyorum fakat oyunları çok pahalı.
Videolarda Meksika hesabı açıp ucuz alabilirsiniz deniliyor fakat nasıl oluyor yani?
Teşekkürler, hayırlı forumlar.
Arkadaşlarının da varsa bir düşünebilirsin ama onun dışında fortnite veya rocket league oyunları online oynama derdiniz de yoksa zaten nintendo switch iki kişilk oyun oynarken çok zevkli olabiliyor bağlarsın televizyona çıkartırsın kolları iki kişilik oynarsın elde kullanacağın zamanda açar zelda oynarsın mario odyssey oynarsın. Kırdırmayı düşünüyorsan KONSOL KLÜBÜ NE BAKABİLİRSİNİZ: https://www.konsolkulubu.com/ size yardımcı olacaklardır. Ben de nintendo switch lite almayı düşünüyorum ilk başta kırdırmayı düşünmüyorum rocket league için ama ilerde kırdırabilirim çünkü bir oyun 60 dolar çok büyük para 5 6 ayda bir oyun alabilmek yerine kırdırmak çok daha mantıklı geliyor. Tabi işin tasavvufi tarafı size kalmış.Online oynayacağım az oyun var.
Mario Tennis Ace, Mario Kart, gibi...
Hocam RL'i PC'de oynuyorum zaten.Arkadaşlarının da varsa bir düşünebilirsin ama onun dışında fortnite veya rocket league oyunları online oynama derdiniz de yoksa zaten nintendo switch iki kişilk oyun oynarken çok zevkli olabiliyor bağlarsın televizyona çıkartırsın kolları iki kişilik oynarsın elde kullanacağın zamanda açar zelda oynarsın mario odyssey oynarsın. Kırdırmayı düşünüyorsan KONSOL KLÜBÜ NE BAKABİLİRSİNİZ: https://www.konsolkulubu.com/ size yardımcı olacaklardır. Ben de nintendo switch lite almayı düşünüyorum ilk başta kırdırmayı düşünmüyorum rocket league için ama ilerde kırdırabilirim çünkü bir oyun 60 dolar çok büyük para 5 6 ayda bir oyun alabilmek yerine kırdırmak çok daha mantıklı geliyor. Tabi işin tasavvufi tarafı size kalmış.