Neler Yeni

Nintendo switch vs ps5

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Yakın zamanda ps5 veya switch almayı planlıyorum. İlk başta ps5 almayı planlıyordum çünkü switch in dertleriyle uğraşmak istemiyordum. Örneğin Türkiye ye özel fiyatlandırma yok. Dolarla nasıl ödeyeceğimi de bilmiyorum. Ülke değiştirince cuza alınabiliyormuş lakin sürekli oyuna göre ülke değiştirmekle uğraşmak fln. Anlıyorsunuz yani dert üstüne dert. Birde drift problemleri varmış. Lakin switch alırsam geri kalan parayla odama yeni şeyler alabilirim (2. Monitör, işlemci upgrade) . Ayrıca exculisve oyunları da beni benden alıyor. Öbür taraftan ps5 de bildiğim bir dert yok.
Ve eminimki ömrü switch den çok daha uzun olur.Biraz uzun yazı olmuş, KB 🙂. Sizce hangisi mantıklı

Son düzenleme:

Cigolayt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cigolayt Cigolaytoğlu
Mevcut bilgisayarının özellikleri nedir? Bütçen ne kadar? Ne kadarını konsola ne kadarını bilgisayar upgrade'ine harcamayı düşünüyorsun?

Forumuye

80+ Bronze
Selam. Yakın zamanda ps5 veya switch almayı planlıyorum. İlk başta ps5 almayı planlıyordum çünkü switch in dertleriyle uğraşmak istemiyordum. Örneğin Türkiye ye özel fiyatlandırma yok. Dolarla nasıl ödeyeceğimi de bilmiyorum. Ülke değiştirince cuza alınabiliyormuş lakin sürekli oyuna göre ülke değiştirmekle uğraşmak fln. Anlıyorsunuz yani dert üstüne dert. Birde drift problemleri varmış. Lakin switch alırsam geri kalan parayla odama yeni şeyler alabilirim (2. Monitör, işlemci upgrade) . Ayrıca exculisve oyunları da beni benden alıyor. Öbür taraftan ps5 de bildiğim bir dert yok.
Ve eminimki ömrü switch den çok daha uzun olur.Biraz uzun yazı olmuş, KB 🙂. Sizce hangisi mantıklı
İyi bir PC ile Switch oyunları emulatörle oynanabiliyor. Ek olarak PS5 ile PS4 den bile bariz şekilde zayıf bir cihazı kıyaslamak pek mantıklı değil bence. Ben net şekilde PS5 alırdım ama taşınabilirlik önemli ise switch alternatifi olmayan bir cihaz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Nintendo switch birinci konsol olacak bir cihaz değil. Oyun araçlarım arasından en sevdiğim ve en çok keyif aldığım o olmasına rağmen bunları söyleyebiliyorum. Çok paran varsa, PC ve ps sahibiysen alınabilir. Oyunları pahalı ve 3rd party oyunlar az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom