Nişantaşı ve Gelişim üniversitesi

Reaksiyon skoru
2
Herkese merhabalar bir dil öğrencisi olarak bu sene 30k sıralama yaptım istediğim bölüm turizm rehberliği ve ailemin "il dışında kiraya vs. o kadar para verceğimize burada istanbulda özel oku daha iyi" demesiyle önüme 2 üniversite seçeneği düştü 1. si Gelişim üniversitesi 2.si Nişantaşı üniversitesi. Sizce bu üniversitelerden hangisini tercih etmeliyim veya sadece istanbuldan bakarak hata mı yapıyorum il dışı universitelerede bakmalımıyım. Teşekkürler.

hocamm istanbulda okunmaz hocam hata yapmayın lütfen hayallerinizi yaşayın istanbulda aile evinde rahat edilmiyor denendi onaylandı gelişim üniversitesi beylikdüzünde nişantaşı sarıyerde eğer bunlara yakın değilseniz tercihlerinizi dikkatli yapın

Herkese merhabalar bir dil öğrencisi olarak bu sene 30k sıralama yaptım istediğim bölüm turizm rehberliği ve ailemin "il dışında kiraya vs. o kadar para verceğimize burada istanbulda özel oku daha iyi" demesiyle önüme 2 üniversite seçeneği düştü 1. si Gelişim üniversitesi 2.si Nişantaşı üniversitesi. Sizce bu üniversitelerden hangisini tercih etmeliyim veya sadece istanbuldan bakarak hata mı yapıyorum il dışı universitelerede bakmalımıyım. Teşekkürler.
Ben igü mezunuyum. Hocaları falan baya iyiydi. Ama kampüs hayatı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri