Batarya ggAcer nitro 16 cihazımı son 3 4 gundur şarj cihazına takmadan baslatamiyprum sebebi nedir takip cikartmam yeterli oluyor şarjlı var yani
Bataryayla alakası olduğunu düşünmüyorum hocam şarja takıp bilgisayarı açıp hemen çıkarınca 2 saat kullanabiliyorumBatarya gg
Hm o zaman baska hocam bi garantiye gosterin istersenozBataryayla alakası olduğunu düşünmüyorum hocam şarja takıp bilgisayarı açıp hemen çıkarınca 2 saat kullanabiliyorum
Göndermeden çözeriz inşallah gitmesi gelmesi uzun surer maalesefHm o zaman baska hocam bi garantiye gosterin istersenoz
Hocam ben de de acer vardi goturdum kendim 1 haftada teslim aldim. Ariza yoktu ama bakim vs.Göndermeden çözeriz inşallah gitmesi gelmesi uzun surer maalesef
Ben kargolamam lazım İstanbulda değilim maalesefHocam ben de de acer vardi goturdum kendim 1 haftada teslim aldim. Ariza yoktu ama bakim vs.
Hocam o zaman arastirin bi ona gore ksrar verjrsinizBen kargolamam lazım İstanbulda değilim maalesef
Hocam bende de aynı sorun var dı Acer care canter uygulaması üzerinden pil sağlığını kontrol ettir ilk önce eğer iyi olarak çıkıyor ise kalibrasyon ayarı yaptır. Aynı uygulama üzerinden yapa biliyorsunAcer nitro 16 cihazımı son 3 4 gundur şarj cihazına takmadan baslatamiyprum sebebi nedir takip cikartmam yeterli oluyor şarjlı var yani
Hocam bende de aynı sorun var dı Acer care canter uygulaması üzerinden pil sağlığını kontrol ettir ilk önce eğer iyi olarak çıkıyor ise kalibrasyon ayarı yaptır. Aynı uygulama üzerinden yapa biliyorsun
Çok teşekkürler hocam aksam deniyeceğim inşallah düzelirBenzer şeyi lenovo laptopımda yaşadım. Hızlı başlatmayı kapat.
Acer care centre uygulaması her acer de var mı nerden bulabilirim hocamHocam bende de aynı sorun var dı Acer care canter uygulaması üzerinden pil sağlığını kontrol ettir ilk önce eğer iyi olarak çıkıyor ise kalibrasyon ayarı yaptır. Aynı uygulama üzerinden yapa biliyorsun
Kendin indiriyorsun acerin sitesine gir oradan bulursunAcer care centre uygulaması her acer de var mı nerden bulabilirim hocam