Meeagle
80+
Dahası
Şu anlık yok hocam pil kalibrasyonunu tamamlayınca düzelecek mi onu merak ettim.tabii ki hocam sizde demi aynı sorun var
Şu anlık yok hocam pil kalibrasyonunu tamamlayınca düzelecek mi onu merak ettim.tabii ki hocam sizde demi aynı sorun var
Hocam sen bide benim laptop gör pil sağlığı yüzde 93 şarjda çıkardıktan 30-35 dakikaya kalmadan yüzde 0Arkadaşlar bilgisayarım 2 3 gündür bataryası dolu olmasına rağmen prize yani şarja takmadan açılmıyor ama açıp hemen şarjdan cikartinca 2 3 saat kullanabiliyorum yani batarya ölü değil bunun sebebi nedir pil kalibrasyonu dedi birkaç arkadaş onu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
beklemen lazım yarına kadar kontrol edersin optimize ederken sorun yaşamaman için sabret.Hocam bu hala 11 saat 57 dakika diyo
Hocam kalibrasyon bitmiş ama hala aynı durumbeklemen lazım yarına kadar kontrol edersin optimize ederken sorun yaşamaman için sabret.
Benim nitrodada boyle bir sorun vardi iade ettim ben araatirdigimda kronik sorun varmis nitrolarda sey yapmayi dene statik elektrigi bosaltmayi internetten araatirHocam kalibrasyon bitmiş ama hala aynı durum
Ne kadar süre sonra iade ettiniz hocamBenim nitrodada boyle bir sorun vardi iade ettim ben araatirdigimda kronik sorun varmis nitrolarda sey yapmayi dene statik elektrigi bosaltmayi internetten araatir