LynxE
80+ Bronze
Nitro 16 ikinci elde 37000 TL den başlıyor bütçemi aşar. 3070 Ti sıfıra yakın pek cihaz yok üniversite kullanacağım için batarya sağlığı yüksek olması lazım TUF serisine hiç bakmadımacer nitro 16 modellerine bakmanı tavsiye ederim nitro 5 lere kıyasla daha iyi soğutma sistemleri var, ikinci elde iyi bir fiyata bulursan 3070 ti ve 6800h işlemcisi olan modellere de bakabilirsin tabi ne iş yaptığına göre değişir saf grafik performansı istiyosan 3070 ti 4060 laptop dan daha güçlü ve 6800h da o 12650h işlemci ile kafa kafaya. ve soğutması daha iyi direkt öneri yapmayacağımda ikinci el piyasasının aktf olduğu bir bölgede oturuyorsan diye sormuştum dediğim seçenekleri araştırabilirsin. ayrıca ASUS TUF modelleride dikkate alınabilecek modeller arasında fp açısından sıfır ikinci el olarak onuda araştır derim
alınır güzel fiyatı var ben bu laptopu öneriyoum genelde güzel bi laptop video olarak bu var yabancı bi video
Hocam bu 3ms %100 srgb degilmi yanlış olmasınalınır güzel fiyatı var ben bu laptopu öneriyoum genelde güzel bi laptop video olarak bu var yabancı bi video
Pardon hocam alınır cevabını görmemişim kusura bakma cevap için teşekkürleralınır cevabını vermiştim başka bir sorunuz yoksa "hayır teşekkürler" diyebilirdiniz
laptop hakkında birkaç video buldum ancak güvenilirliği hakkında bilgim yoksa videoları izlemedim ancak alınabilir cihaz
bu videoyuda inceleyebilrsiniz
hayır bi yanlışlık yok tam modelini bulamadım ondan dolayı attım bu vidoeyada bakabilirsiniz bu laptop ile aynı özellikler akat tam aynısını bulamadımHocam bu 3ms %100 srgb degilmi yanlış olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon hocam alınır cevabını görmemişim kusura bakma cevap için teşekkürler