5 kişiye sene boyunca yeter.
sene boyundan da fazla yeter bence 12 adet.
sene boyundan da fazla yeter bence 12 adet.
yapiştırdım 2 tane sağol reisNivea Deo Roll-On Erkek Black&White Original 50 Ml + Deo Roll-On Erkek - Eveshop
Deo Roll-On Erkek Black&White Original 50 Ml + Deo Roll-On Erkek ürününü Erkek Deodorant Roll-On kategorimizi ziyaret ederek, yakından inceleyip uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.www.eveshop.com.tr
geçen gün rol-on bakıyordum bunu gördüm sipariş verdim makul bir kargo ücretini göze alarak x2 şeklinde. Bir iki şey daha aldım yanında da onların indirimi bitmiş bunu paylaşayım. 50ml olanın tanesi 50 TL günümüzde siz x2 şekllinde alabilirsiniz. 75 ml 27 TL desek 150 ml 54 olur kargoyla 65-70. Tane fiyatına 2+2 tane alırsınız.
nedense pek güvenemedim içimde bi kurt var ama aldım bakalım
Arkadaşlar ürünü aldım ben eve geldi. Gratis'i bilen bilir eve de öyle bir firma. Site güvenilir ve ürünü gönderiyorlar aklınızda soru işareti kalmasınSite güvenli mi?
kanka 50 ve 25 ml lik 2 tane gönderiyolar demi?Arkadaşlar ürünü aldım ben eve geldi. Gratis'i bilen bilir eve de öyle bir firma. Site güvenilir ve ürünü gönderiyorlar aklınızda soru işareti kalmasın
Bundan kullanmıştım ve begenmemistim nivea rolon larini kullanıyorum başkada kullanmam ama bu çöp koku 1 saat sonra yok sanki az hareket koku yok yani benden söylemesiNivea Deo Roll-On Erkek Black&White Original 50 Ml + Deo Roll-On Erkek - Eveshop
Deo Roll-On Erkek Black&White Original 50 Ml + Deo Roll-On Erkek ürününü Erkek Deodorant Roll-On kategorimizi ziyaret ederek, yakından inceleyip uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.www.eveshop.com.tr
geçen gün rol-on bakıyordum bunu gördüm sipariş verdim makul bir kargo ücretini göze alarak x2 şeklinde. Bir iki şey daha aldım yanında da onların indirimi bitmiş bunu paylaşayım. 50ml olanın tanesi 50 TL günümüzde siz x2 şekllinde alabilirsiniz. 75 ml 27 TL desek 150 ml 54 olur kargoyla 65-70. Tane fiyatına 2+2 tane alırsınız.
Ürün çöp amaStok kalmamış. Amazonda en uygunu 39₺ idi kasımda. Bu fiyat +25’likle beraber bedavaymış. Net 10 tane alınıp geçilirdi kargo da beleşe gelirdi erken görseydim.
Yıllardır aynı ürünü kullanıyorum ben memnunumBundan kullanmıştım ve begenmemistim nivea rolon larini kullanıyorum başkada kullanmam ama bu çöp koku 1 saat sonra yok sanki az hareket koku yok yani benden söylemesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün çöp ama