deodorantlar iyi fiyata geliyo
Bayan olanindan 1 adet aldım yorumlari okuyarak erkek kullanıcılarda almış
6 tane roll on nasıl 111 tl?rossmann mağazasında 99₺'ye aldım 6 tane roll-on. amazon 111'e veriyor...
99₺x6 diye düzeltebilirim*. noktalama işareti unuttuğum içi bir hata olmuş.6 tane roll on nasıl 111 tl?
eyv knk
nasıl ki osurmanın kadını erkeği yoksa, ikisi de kokuyorsa; terlemenin de kadını erkeği yokBayan olanindan 1 adet aldım yorumlari okuyarak erkek kullanıcılarda almışkokusu vs güzeldir umarım
NIVEA Kadın Roll on Deodorant Fresh Natural 50 ml,Ter ve Terlemeye Karşı 72 Saat Anti Perspirant Koruma,Uzun Süren Ferahlık,Okyanus Özleri Kokusu,Etil Alkol İçermez : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
NIVEA Kadın Roll on Deodorant Fresh Natural 50 ml,Ter ve Terlemeye Karşı 72 Saat Anti Perspirant Koruma,Uzun Süren Ferahlık,Okyanus Özleri Kokusu,Etil Alkol İçermez : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikamzn.eu
aynından aldım banyodan çıkınca iiyi akıyo .sBayan olanindan 1 adet aldım yorumlari okuyarak erkek kullanıcılarda almışkokusu vs güzeldir umarım
NIVEA Kadın Roll on Deodorant Fresh Natural 50 ml,Ter ve Terlemeye Karşı 72 Saat Anti Perspirant Koruma,Uzun Süren Ferahlık,Okyanus Özleri Kokusu,Etil Alkol İçermez : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
NIVEA Kadın Roll on Deodorant Fresh Natural 50 ml,Ter ve Terlemeye Karşı 72 Saat Anti Perspirant Koruma,Uzun Süren Ferahlık,Okyanus Özleri Kokusu,Etil Alkol İçermez : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikamzn.eu
güzel mantık fjdjfdjsfjnasıl ki osurmanın kadını erkeği yoksa, ikisi de kokuyorsa; terlemenin de kadını erkeği yok
2 ayrı hesaptan 1 er tane çektim kupon ekleyerek dız + dızteşekkürler..