84 kilo ne kanka kas mı yağ mı bende 17 yaşindayim 62 kiloyum ama full kas yağ oranım çok düşükArkadaşlar yaş 17 kilo 84 tek ayak nizami şınavda 40 tane çekebiliyorum sizce iyi mi
boy kaç merak ettim min 1.90 olmalı o kiloya o kondisyon için akıbetinde kas kütlesi tabi ki.Arkadaşlar yaş 17 kilo 84 tek ayak nizami şınavda 40 tane çekebiliyorum sizce iyi mi
62 kilo ile kaslı olsan nolur diyeceğim fakat foto varmı boy kaç84 kilo ne kanka kas mı yağ mı bende 17 yaşindayim 62 kiloyum ama full kas yağ oranım çok düşük
62 kilo da da yağ olmasın bir zahmet knk kemiktir o kas değil.84 kilo ne kanka kas mı yağ mı bende 17 yaşindayim 62 kiloyum ama full kas yağ oranım çok düşük
1.80 dostumboy kaç merak ettim min 1.90 olmalı o kiloya o kondisyon için akıbetinde kas kütlesi tabi ki.
2 yildir sporla uğraşıyorum aslanım dert etme sen84 kilo ne kanka kas mı yağ mı bende 17 yaşindayim 62 kiloyum ama full kas yağ oranım çok düşük
62 kilo da da yağ olmasın bir zahmet knk kemiktir o kas değil.
62 kilo da da yağ olmasın bir zahmet knk kemiktir o kas değil.
1.82 spora başlayali 3 ay oldu sadece kas var gram da yağ yok resmen etimi çekemez hale geldim öneriniz varsa buyrun hocam, adam akıllı kiloda alamıyorum ama halimden memnunum zarganada değiliz allaha şükür ama hayvan gibi gözükmek bende isterim62 kilo ile kaslı olsan nolur diyeceğim fakat foto varmı boy kaç
Dostum gainer al sabah aksam 1 ölçek iç ve mideni büyütmen lazım o kadar çok yeki kusmana ramak kalsin bunlari uygula sporunu yap sonra tesekkur edersin1.82 spora başlayali 3 ay oldu sadece kas var gram da yağ yok resmen etimi çekemez hale geldim öneriniz varsa buyrun hocam, adam akıllı kiloda alamıyorum ama halimden memnunum zarganada değiliz allaha şükür ama hayvan gibi gözükmek bende isterim
Cocuk gelmis yag yok bende full kasım diyor bu sorumu kardeşimBilader kendini tatmin mi etmeye çalışıyor adam akıllı soru sormuş 2 yıldır spor yapıyorum dert etme diyorsun
Ne tatmini m*l bişey sordumBilader kendini tatmin mi etmeye çalışıyor adam akıllı soru sormuş 2 yıldır spor yapıyorum dert etme diyorsun