NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Düz bir şekilde Nkolay hesabından yapsak harcamayı iade olmuyormu Nays falan araya sokmaya gerek var mı ?
Örnek vermiş muhtemelen yada yanlış yazmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

minimumu kaç, kaça 1000 veriyo
Linke tıklayıp nasıl kazanılır kısmına da tıklarsanız bakın sadece 2 tık karşınıza şöyle bir metin çıkıyor "Passo Taraftar Banka Kartı ya da Passo Taraftar Dijital Banka Kartıyla, her alışverişte, alışveriş tutarının yarısı kadar, toplamda en fazla 1.000 TL iade kazanılacaktır." umarım anlaşılırdır

Örnek vermiş muhtemelen yada yanlış yazmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linke tıklayıp nasıl kazanılır kısmına da tıklarsanız bakın sadece 2 tık karşınıza şöyle bir metin çıkıyor "Passo Taraftar Banka Kartı ya da Passo Taraftar Dijital Banka Kartıyla, her alışverişte, alışveriş tutarının yarısı kadar, toplamda en fazla 1.000 TL iade kazanılacaktır." umarım anlaşılırdır
2k'ymış elini yormasaydın yazmakla

tek bi hepsi burada hesabına çekebilirmiyim tüm parayı işte 8 kya oyuncu koltuğu alacam 4 k ya gelecek evden 4 kişinin adına yapsam.
aynı hepsiburada hesabında yapsan içinde 4 k birikir 4 k da sen ödemiş gibi oluyorsun ama 4 farklı kart ile tek sipariş yapamazsın 4 karttaki parayıda rzer gold yapman gerekir buda 1000 tl 830 4k hediye paraya 3320 olur onu tek karta atıp aynı hb üzerinden alışverişini yapabilirsin

O kadar karışık anlatılmış ki anladığımı da anlayamadım şuan
Ben 1000lira üzeri 2 ürün alırsam sıkıntı kalmaz diyebilirim şuan değilmi?
şu hepsipay olayı olmazsa düz mantık alışveriş payi ben cuma indirimde o bakiye üstüne ekleyip alırım diye alternatif olarak yaptım

üye olabilen var mı :d görüntülü görüşme yapamıyorum bile

ben ilk yaptığımda mh yerine benim görüntüm gelmiş 15 dk öyle beklemiştim gir çık yapınca düzelmişti
beklemiyoki hocam direkt uygulamadan atıyor yada siyah ekranda kalıp atıyor

Geri