NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

aynı hepsiburada hesabında yapsan içinde 4 k birikir 4 k da sen ödemiş gibi oluyorsun ama 4 farklı kart ile tek sipariş yapamazsın 4 karttaki parayıda rzer gold yapman gerekir buda 1000 tl 830 4k hediye paraya 3320 olur onu tek karta atıp aynı hb üzerinden alışverişini yapabilirsin
şimdi hayır 4 kere ayrı ürün alacam 4 farklı n kolay hesap kartından ama tek bi hepsi burada hesabından sonra onları iade edicem 4 bin hepsiburadaya iade gelecek sonra 4 farklı nkolay hesabıma 4 bin TL bonus gelecek onlarlada aynı şekilde hepsi buradadan ürün alıp iade edicem toplam 8 bin hepsipay bakiyesi edecek.

şimdi hayır 4 kere ayrı ürün alacam 4 farklı n kolay hesap kartından ama tek bi hepsi burada hesabından sonra onları iade edicem 4 bin hepsiburadaya iade gelecek sonra 4 farklı nkolay hesabıma 4 bin TL bonus gelecek onlarlada aynı şekilde hepsi buradadan ürün alıp iade edicem toplam 8 bin hepsipay bakiyesi edecek.
he sen hediyeyi direk bakiye olarak yükleyecen ayrı ayrı kartlardan olur ama uğraşacan baya

Arkadaşlar daha önce itopya veya incehesabdan alışveriş yapan yok mu kredi kartıyla mcc kodunu öğrense geçerliyse monitör alacağımda

Aynısı bendede mevcut niye oluyor bu
aradım benden eposta istediler. döküman yollamışlar kimliğim ile selfie çekip attıkları kağıdı çıkartıp imzalayıp dolduracakmışım. bu iki fotoğrafı onlara iletecekmişim. evren kolay paraya erişimimi engellemek için tüm tuşlara basıyor. ya istedikleri 2 dklık iş ama insan çok rahatsız oluyor bu şekilde fotoğrafının çekilmesinin. onlar bu fotoğrafı tutacak sistemlerinde. eninde sonunda sızıntı verecek o sistem. hepsi veriyor her zaman verecek

Bu Nkolay güvenilir midir ? Pek güvenilir gelmedi bana .
1000tl at hemen kullan içinde bekletme kampanyadan gelecek olan 1000tl gelirse onu da kullan gelmezse zaten giren çıkan bişey yok 1k lık alışveriş yapmış olursun, şahsen ben gelecek parayı da kullandıktan sonra silicem uygulamayı :D

Hepsi burada paye çeksek sayılıyor değil mi ? teyit amaçlı soruyorum.

Öyle diyorsun da dostum ,kimlik bilgilerini istiyor uygulama . Uygulama art niyetli olup bu bilgileri kötüye kullanabilir .Uygulamanın sahibine baktım Aktif Bank ilk kez duydum bu bankayı sitesine giriyorum bankanın müşterimiz ol diye şeçenecek bilanda çıkmıyor nasıl banka bu. Bu yüzden bana pek güven vermedi .

Geri