Modding NLite İle Windows7 Yaptım Test Edecek Varmı

shigeru

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Selam NLite Kullanarak Bir Windows 7 Lite / Performans Edition Yaptım Deneyecektim Ama "Bilgisayarımda Hyper-V Desteği Yok Nedense Açamıyorum biosdada ayarı yok Insyde 3.5 gibi bişeydi biosum. (Sorunu Çözebilen Ulaşabilirmi)"

Destek Olmadığı İçin Sizlere Vermek İstiyorum Deneyecek Arkadaş Varmıdır VirtualBox İle Deneyecek? Yasakmı Forumda Bilmiyorum Yasaksa Özür Dilerim.

İso Linki = TIKLA

Burdan Ulaşabilirsiniz. discord: shigerusensei / Telegram: @shigerusensei / donanimarsivi dmlerine bakmiyorum maalesef.

Arkadaşlar Selam NLite Kullanarak Bir Windows 7 Lite / Performans Edition Yaptım Deneyecektim Ama "Bilgisayarımda Hyper-V Desteği Yok Nedense Açamıyorum biosdada ayarı yok Insyde 3.5 gibi bişeydi biosum. (Sorunu Çözebilen Ulaşabilirmi)"

Destek Olmadığı İçin Sizlere Vermek İstiyorum Deneyecek Arkadaş Varmıdır VirtualBox İle Deneyecek? Yasakmı Forumda Bilmiyorum Yasaksa Özür Dilerim.

İso Linki = TIKLA

Burdan Ulaşabilirsiniz. discord: shigerusensei / Telegram: @shigerusensei / donanimarsivi dmlerine bakmiyorum maalesef.

Foruma katılalı 2 saat olmamış ve bilmediğimiz bir iso dosyasını denememizi bekliyorsun

Awkward-black-kid-meme-2.jpg

Hocam test edemeyeceğin şeyi niye geliştiriyorsun. Geliştirdiğin şeyi internetteki bir foruma denetmeyi düşünmek 1 saat içerisinde gofile'a yüklemek dahil sürmesi biraz zor. Ben test etmezdim.

İso Linki = TIKLA

bana ordan bi touch blue

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,190
Üyeler
198,079
Son üye
Witcher20
Geri