Neler Yeni

Modding NLite İle Windows7 Yaptım Test Edecek Varmı

shigeru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Kayra
Arkadaşlar Selam NLite Kullanarak Bir Windows 7 Lite / Performans Edition Yaptım Deneyecektim Ama "Bilgisayarımda Hyper-V Desteği Yok Nedense Açamıyorum biosdada ayarı yok Insyde 3.5 gibi bişeydi biosum. (Sorunu Çözebilen Ulaşabilirmi)"

Destek Olmadığı İçin Sizlere Vermek İstiyorum Deneyecek Arkadaş Varmıdır VirtualBox İle Deneyecek? Yasakmı Forumda Bilmiyorum Yasaksa Özür Dilerim.

İso Linki = TIKLA

Burdan Ulaşabilirsiniz. discord: shigerusensei / Telegram: @shigerusensei / donanimarsivi dmlerine bakmiyorum maalesef.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar Selam NLite Kullanarak Bir Windows 7 Lite / Performans Edition Yaptım Deneyecektim Ama "Bilgisayarımda Hyper-V Desteği Yok Nedense Açamıyorum biosdada ayarı yok Insyde 3.5 gibi bişeydi biosum. (Sorunu Çözebilen Ulaşabilirmi)"

Destek Olmadığı İçin Sizlere Vermek İstiyorum Deneyecek Arkadaş Varmıdır VirtualBox İle Deneyecek? Yasakmı Forumda Bilmiyorum Yasaksa Özür Dilerim.

İso Linki = TIKLA

Burdan Ulaşabilirsiniz. discord: shigerusensei / Telegram: @shigerusensei / donanimarsivi dmlerine bakmiyorum maalesef.

Foruma katılalı 2 saat olmamış ve bilmediğimiz bir iso dosyasını denememizi bekliyorsun

Awkward-black-kid-meme-2.jpg

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam test edemeyeceğin şeyi niye geliştiriyorsun. Geliştirdiğin şeyi internetteki bir foruma denetmeyi düşünmek 1 saat içerisinde gofile'a yüklemek dahil sürmesi biraz zor. Ben test etmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
ragnar oğlu tarkan

İso Linki = TIKLA

bana ordan bi touch blue

Top Bottom