Neler Yeni

No way home vs The Dark knight

Hangisi ?

• The dark knight

Oylar: 60 57.7%
  • No way home

Oylar: 50 48.1%

• Oy kullanan toplam üye
    104

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Benim sadece kabul etmediğim şey en iyi süper kahraman filmi denmesi.
Kesinlikle en iyi süper kahraman filmi değildi onu söyleyenler popüler kültürü takip eden, o an ne meşhur ise onu yücelten insanlar tarafından söylendiğini düşünüyorum. Şahsen ben daha 3 4 yaşımdan beri spiderman ile büyüyen biri olarak söylüyorum bence film iyiydi fakat yönetmen ben olsam ekleyeceğim bir çok sahne ve konu vardı.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
NWH izlemedim ama önceki iki spıderman filmini izledim. Hiçbiri The Dark Knight ın yanına yaklaşamaz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
dark knight böyle bi filmele karşılaştırıldığı için üzüldüm her ne kadar eski spidermanleri sevsem de
heath ledger oyunculuğu nolanın yönetmenliği böyle 3 kuruşluk filimlerle karşılaştırılmamalı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
DC filmlerini Harley Quinn olmadığı sürece sevemiyorum. Üstelik Joker'i hiç sevmiyorum. O yüzden bana göre No way home daha güzel.
harley abla senden beklemezdim
dur di dakika... ben öyle yazdığım için ironi mi yaptın

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Tomun veya tobeyin üçlemesini
Tobey üçlemesi bana tam olarak bir çizgi roman havası veriyor. Bütün karakterler ve senaryo olması gerektiği gibiydi bence.
Fakat Tom'un üçlemesinde Iron Man faktörü yüzünden karakter çok Iron Man'e muhtaç hale getirildi. Seride Tom'un Spider-Man olmasını sağlayan Ben Amca'nın ölümünü geçtim adını bile duymadık. Ben Amca'nın ölümü sonrası kendini suçlar ve sorumluluk alarak Spider-Man olur fakat bunu yapmayıp Iron-Man'i baba figürü yaptılar. İki serinin de beğenmediğim yanları var fakat Tom'un Peter'ını beğenmiyorum, altını çizerek söylüyorum Spider-Man'i değil Peter'ını beğenmiyorum. NWH'un son sahnesi beni tatmin etti, kendi elleriyle kostümünü yapıp kiralık dairesine sonunda geçti. Asıl Spider-Man'i ikinci üçlemede göreceğiz diye umut ediyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
harley abla senden beklemezdim
dur di dakika... ben öyle yazdığım için ironi mi yaptın
Hayır ironi değil. Spiderman filmlerini çok severim. Özellikle Spiderman 3 filmine bayılırım .d
Yeni Spiderman serisini de çok seviyorum çünkü diğer Marvel karakterleri de oynuyor ve hikayeye bütünlük sağlıyor.
Dediğim gibi eğer Harley Quinn yoksa benim için DC hiçbir anlam ifade etmiyor. Harley Quinn dışında sevdiğim hiçbir karakter yok DC'de. Üstüne üstlük nefret ettiğim karakterler var. Bunlardan en önde gelenide Joker.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
Hayır ironi değil. Spiderman filmlerini çok severim. Özellikle Spiderman 3 filmine bayılırım .d
Yeni Spiderman serisini de çok seviyorum çünkü diğer Marvel karakterleri de oynuyor ve hikayeye bütünlük sağlıyor.
Dediğim gibi eğer Harley Quinn yoksa benim için DC hiçbir anlam ifade etmiyor. Harley Quinn dışında sevdiğim hiçbir karakter yok DC'de. Üstüne üstlük nefret ettiğim karakterler var. Bunlardan en önde gelenide Joker.
benim nick marveldan daha doğrusu spidermanden ama dark knight savunuyorum sen harley quinnsin spidermani savunuyosun biraz ironik oldu da

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
benim nick marveldan daha doğrusu spidermanden ama dark knight savunuyorum sen harley quinnsin spidermani savunuyosun biraz ironik oldu da
Harley Quinn fanıyım diye zorla DC fanı olmama gerek yok. Marvel'ın tırnağı olamazlar. Gerçekleri söylemeyi tercih ederim.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
No way home'un abartıldığını düşünüyorum,siz ne dersiniz?Hangisi daha sağlam?
batman efsane bi film bana göre
ama nwh da tobey ve andrewi görmek baya bi iyi hissettirdi
kararsızım

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
No way home'un abartıldığını düşünüyorum,siz ne dersiniz?Hangisi daha sağlam?
nwh tamamen eski fanları tatmin etmek içindi senaryo bana göre kötüydü 1-2 güzel sahne dışında çok iyi diyemem tek iyi yanı benim gözümde bileti abimlere kitledim o yüzden cebimden kuruş çıkmadı buna + diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,950
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701