Alfha13
80+ Silver
Yaz(a)mayanlar, yazsalar linç yiyecekleryazmayanlar
Yaz(a)mayanlar, yazsalar linç yiyecekleryazmayanlar
Batman serisi en iyi süper kahraman filmleridir benim açımdan.No way home'un abartıldığını düşünüyorum,siz ne dersiniz?Hangisi daha sağlam?
Oyunculuk ve hikaye vasata yakın.Objektif yorum yaparsak daha iyi olur.The dark knight in hikaye ve oyuncuları çok daha başarılıydı.İkisi de ama benim öncelikli tercihim No Way Home olurdu. ama ahım şahım bir hikayesi yok fakat Tobey varsa iyidir.
Oo en iyisi denince ben direk Deadpool derim haruncan seslendirmesi ile tabikide.Aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sadece kabul etmediğim şey en iyi süper kahraman filmi denmesi.
Evet deadpool da iyidir.Oo en iyisi denince ben direk Deadpool derim haruncan seslendirmesi ile tabikide.
Hikayeye bir şey diyemem ama Oyunculuk...Oyunculuk ve hikaye vasata yakın.Objektif yorum yaparsak daha iyi olur.The dark knight in hikaye ve oyuncuları çok daha başarılıydı.
Knk bi oylara bak da vallahi ben de şaşırdım.Spiderman ve Batman'i karşılaştırmazsın be...
Marvel fanları maalesef.No Way Home'un bu kadar fazla oy almış olması bi' korkuttu.
nwh sadece nostalji olduğu için oyumu ona verdimNo way home'un abartıldığını düşünüyorum,siz ne dersiniz?Hangisi daha sağlam?