Neler Yeni

Nöbetçi olduğum gün okulla gitmedim bir dey olur mu ?

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Arkadaşlar bu gün ben nobetciyim ve baya hastayım yatakdan kalkamıyorum o derece ve arkadaşlarım söylediğine göre baya kizmislar disipline kadar gider filan demişler beni korkutmak için mi diyolar bilmiyorum disiplinli olur muyum ya da ceza alır miyim?

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
Hastalığına dair bir rapor alırsan bir şey olacağını sanmıyorum. Disiplinlikte olmassın, senden sonra listede kim varsa o geçer.

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ömer
Hiç bir şey olmaz sıra kimdeyse ona geçer soran olursa amelelik yapmak istemedim uyudum de geç. Rapora gerek yok bunun için.

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir şey olmaz sıra kimdeyse ona geçer soran olursa amelelik yapmak istemedim uyudum de geç. Rapora gerek yok bunun için.
Hastalığına dair bir rapor alırsan bir şey olacağını sanmıyorum. Disiplinlikte olmassın, senden sonra listede kim varsa o geçer.
İnşallah sıkıntı çıkarmaz bizzim kelltos müdür yardımcısı

Kara*

80+ Silver
Yat dinlen kardeşim hikaye sıkmışlar sana. Yok kızdılar cart curt yapmak istemiyorsan yarın da gitme rapor alırsan daha sağlam olur tabi.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar bu gün ben nobetciyim ve baya hastayım yatakdan kalkamıyorum o derece ve arkadaşlarım söylediğine göre baya kizmislar disipline kadar gider filan demişler beni korkutmak için mi diyolar bilmiyorum disiplinli olur muyum ya da ceza alır miyim?
rapor al kafa rahat olsun

MOON_MVR

80+ Bronze
Okul da nöbetçilik kavramı öğrencilere zorunlu bir şeymiş gibi gösterilse de yapılması zorunlu olmayan bir şeydir.
Geçmiş olsun umarım yakında iyileşirsin düşünmen gereken şey o ***** nöbetçilik işleri değil sağlığın olmalı.
Bir sonraki gün okula gittiğinde sana kimse neden nöbetçi olmadın diyemez merak etme.
Sen normal derslerine devam edebilirsin.
Çok laf ederlerse bana dm den yaz numaramı atayım beri konuştur daha ağızlarını açamazlar merak etme :)

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Rapor almasan bile bir şey olmaz arkadaşların korkutmuş seni .
Sağolun doğum günün kutlu olsun bu arada kardesim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkeze teşekkürler

Top Bottom