Noctua hava sogutucu mu, yoksa ALPHACOOL sivi sogutucu mu?

:) Simdi gönlüm yine Sivi sogutmaya kaydi, hadi hayirlisi. Sivi sogutucu alirsam kesinlikle kapali devre yani AIO sivi sogutma alacagim. Yani AIO diyen arkadaslar kesinlikle hakli, bircok avantaji var. Ayrica yukarda baslikta yazdigim alphacool kapali devre degilmis. Kraken´in pompasi sesliymis, en cok önerilen dediginiz gibi Arctic liquid freezer birinci sirada, ayrica Corsair Nautilus, MSI Mag (Bütün modelleri begeniliyor) iyi secimmis. Ayrica ekstradan ASUS Prime LC 360 ARGB LCD´de gözüme carpti, sizce bu nasildir. Sivi sogutmada fikir degistirmezsem, tercihim Arctic olucak gibi duruyor suanlik.
Lian li Galahad II Lite ve Performance modellerinden birisini tavsiye ederim.
Arctic Freezer Pro 3 almadan önce lütfen bu kaynakları inceleyin hocam.

Lian li Galahad II Lite ve Performance modellerinden birisini tavsiye ederim.
Arctic Freezer Pro 3 almadan önce lütfen bu kaynakları inceleyin hocam.
Kaynaklara simdi bakacagim ama Lian Li Galahad nasil birsey hicbiryerde bir yorum veya degerlendirme göremedim. Arctic´in birsürü yorumunu ve degerlendirmesini gördüm, en azindan test edilmis ve biliniyor, yani bu riske girilirmi emin degilim.

Kaynaklara simdi bakacagim ama Lian Li Galahad nasil birsey hicbiryerde bir yorum veya degerlendirme göremedim. Arctic´in birsürü yorumunu ve degerlendirmesini gördüm, en azindan test edilmis ve biliniyor, yani bu riske girilirmi emin degilim.
Araştırırsanız göreceksiniz hocam, yorumlardan hemen etkilenmeyin.
Bende yaptığım araştırmalar sonrasında kendisinde karar kıldım.
Alırsam bir gün Lian Li GA ii Lite yada Trinity serisinden birisini alacağım.
Lian Li 6 yıl garanti sunuyor, diğer parçalarınıza zarar gelirse masraflarınızı da karşılıyor.

1756628225315.webp

Araştırırsanız göreceksiniz hocam, yorumlardan hemen etkilenmeyin.
Bende yaptığım araştırmalar sonrasında kendisinde karar kıldım.
Alırsam bir gün Lian Li GA ii Lite yada Trinity serisinden birisini alacağım.
Lian Li 6 yıl garanti sunuyor, diğer parçalarınıza zarar gelirse masraflarınızı da karşılıyor.

Alıntıyı görüntüle
Ama suda var, mesela Kraken 3. sirada ama pompasi sesliymis, bu listeler performansa bakiyor, diger ayrintilara bakmiyor galiba. Burda Arctic en altta olmasina ragmen bircok baska listede her bakimdan 1.sirada. Iste bunlar kafa karsitirici. Ben Arcticin bu kadar alt sirada oldugunu hic düsünmüyorum.

Ama suda var, mesela Kraken 3. sirada ama pompasi sesliymis, bu listeler performansa bakiyor, diger ayrintilara bakmiyor galiba. Burda Arctic en altta olmasina ragmen bircok baska listede her bakimdan 1.sirada. Iste bunlar kafa karsitirici. Ben Arcticin bu kadar alt sirada oldugunu hic düsünmüyorum.
Araştırın derken bunu demek istedim zaten ben size bir kaynak gösterdim siz 10 tane kaynak bulabilirsiniz.
Ulaştığım kaynaklarımda ses yapmadığı görünüyor.
Siz farklı verilere ulaşabilirsiniz.
Karar sizin ben tavsiyede bulundum sadece hocam.

Araştırın derken bunu demek istedim zaten ben size bir kaynak gösterdim siz 10 tane kaynak bulabilirsiniz.
Ulaştığım kaynaklarımda ses yapmadığı görünüyor.
Siz farklı verilere ulaşabilirsiniz.
Karar sizin ben tavsiyede bulundum sadece hocam.
Tesekkür ederim, karsilikli fikir paylasmak güzel birsey zaten, bu forumlarda bunun icin var.

:) Simdi gönlüm yine Sivi sogutmaya kaydi, hadi hayirlisi. Sivi sogutucu alirsam kesinlikle kapali devre yani AIO sivi sogutma alacagim. Yani AIO diyen arkadaslar kesinlikle hakli, bircok avantaji var. Ayrica yukarda baslikta yazdigim alphacool kapali devre degilmis. Kraken´in pompasi sesliymis, en cok önerilen dediginiz gibi Arctic liquid freezer birinci sirada, ayrica Corsair Nautilus, MSI Mag (Bütün modelleri begeniliyor) iyi secimmis. Ayrica ekstradan ASUS Prime LC 360 ARGB LCD´de gözüme carpti, sizce bu nasildir. Sivi sogutmada fikir degistirmezsem, tercihim Arctic olucak gibi duruyor suanlik.
Bir kac gündür ram timing oc yapmaya çalışıyorum, bende arctic lf 3 420mm var aogutucu olarak, eğer hava sogutucum olsaydı kasa içindeki bütün sicak havayı ramlerin önünde toplayacak, aio gibi işlemciyi sogut tutamayacağın icin kasa ici sicaklik artacak, ram sıcaklıklarım buyuk ihtimal 50-55 değerlerinde degil de 65 gibi değerleri görecektim. Günlerdir rami nasil verimli soguturum diye dusunuyorum. Çünkü ram sicakligi 60 üstünde stabiliteyi bozabiliyor. Aklında olsun. Yani dediğim gibi avantaj ve dezantajlar. Mesele sadece işlemciyi soğutmak degil genel bir termal denge yakalamak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler
183,444
Son üye
hermes_01
Geri