12400f ileri dönüklük için alıyorumNoctua kesinlikle.
İşlemci modeliniz nedir?
İşlemci: 12400fNoctua kesinlikle.
İşlemci modeliniz nedir?
Kasanıza sığmayacak maalesef, kapağını kapatamazsınız gibi. Soğutucunun boyu ile kasanızın desteklediği hava soğutma boyutu aynı.İşlemci: 12400f
Ramler: g skill ripjaws 8gb 3200mhz
Kasa: H510 Flow
O zaman AK620 alsamKasanıza sığmayacak maalesef, kapağını kapatamazsınız gibi. Soğutucunun boyu ile kasanızın desteklediği hava soğutma boyutu aynı.
AK620 kasanıza sığıyor. Ramleriniz de yüksek ihtimalle fan kısmını kapatmayacak kurulumunu yapabileceksiniz.O zaman AK620 alsam
NZXT kasasının sadece önden radyatör desteği var. Öne sıvı soğutucu takarsam bir sorun yaşar mıyım?AK620 kasanıza sığıyor. Ramleriniz de yüksek ihtimalle fan kısmını kapatmayacak kurulumunu yapabileceksiniz. Alıntıyı görüntüle
Veyahut bu ürüne de bakabilirsiniz:
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Gelbura güvenilirdir. ID Cooling firmasının Türkiye distrübitörleri.
Tam bilgi sahibi olmamakla beraber bir sorun yaşamazsınız. Ön tarafa sıvı soğutucuyla beraber montaj yapılan çok sistem gördüm.NZXT kasasının sadece önden radyatör desteği var. Öne sıvı soğutucu takarsam bir sorun yaşar mıyım?
Anladım, muhtemelen AK620 alacağım. Kasamda ön 2 fan destekliyor da 1 fan ile gelecek. Arkada da 1 fan var. Ekstra bir tavana bir de ön kısma fan almam gerek. Öneride bulunabilir misinTam bilgi sahibi olmamakla beraber bir sorun yaşamazsınız. Ön tarafa sıvı soğutucuyla beraber montaj yapılan çok sistem gördüm.
Sadece fan olarak bunu önerebilirim. LinkAnladım, muhtemelen AK620 alacağım. Kasamda ön 2 fan destekliyor da 1 fan ile gelecek. Arkada da 1 fan var. Ekstra bir tavana bir de ön kısma fan almam gerek. Öneride bulunabilir misin