Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
?dc; freygasM
?dc; freygasM
Sıcaklıklarımı gösterip, size yardımcı olabilmek için bırakmıştım. Hangi oyunda 75 derece? İmzamdaki sistem ile fanlar ve soğutma silent modda valorant 52-55, apex 54-57, warzone 59-63, tft 47-51 derecelerde sıcaklıklarım.
Fortnite 75 70 arası şuan disardayim gelince eklerim iyi niyetin için sağolSıcaklıklarımı gösterip, size yardımcı olabilmek için bırakmıştım. Hangi oyunda 75 derece? İmzamdaki sistem ile fanlar ve soğutma silent modda valorant 52-55, apex 54-57, warzone 59-63, tft 47-51 derecelerde sıcaklıklarım.
Rica ederim.Fortnite 75 70 arası şuan disardayim gelince eklerim iyi niyetin için sağol
Bana da yardımcı olabilir misiniz akşam eklesemSıcaklıklarımı gösterip, size yardımcı olabilmek için bırakmıştım. Hangi oyunda 75 derece? İmzamdaki sistem ile fanlar ve soğutma silent modda valorant 52-55, apex 54-57, warzone 59-63, tft 47-51 derecelerde sıcaklıklarım.
Tabi olurum hocam.Bana da yardımcı olabilir misiniz akşam eklesem
Yetmeyeceğini düşünsem niye atayım? 2600 lira çıkıp hava soğutucu alamayacaksan attıklarımdan bütçene uygun olanı al. Yetmeme gibi bir durum olamaz.Oyunlarda da yeteceğini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunlarda yetecek mi kaç derece olur
Attık ya nesini beğenmiyorsun?indirimli hava soğutucu bilen varmı 1200 TL'ye falan yoksa alamıcam heralde
Konuyu hortlatıyorum ama bu hava soğutma baya iyi assasins 120 65i geçmiyor oyunlarda full yükte 80 geçmiyor sen nası zor soğutuyon kazıklanmışsın360mm ile zor tutuyorum nasıl hava soğutma ile soğutucan
Konuyu hortlatıyorum ama bu hava soğutma baya iyi assasins 120 65i geçmiyor oyunlarda full yükte 80 geçmiyor sen nası zor soğutuyon kazıklanmışsın boşta 30 40 derece yani korkuttunuz baya beni kimse bilmiyor .68-75 civarı tutar stock haliyle. Uv ile 4-7 derece daha serin çalışır muhtemelen.