Çözüldü✓ Noctua nh d15s kasama sığarmı

Bu tarz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Fransız yazıyor oyuzden chatcpt sordum oda 161 dedi.
Hocam fan ile 160mm olduğu yaziyor

Ekler

• Screenshot_2025-04-26-18-17-30-549_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-26-18-17-30-549_com.android.chrome-edit.jpg
    49.6 KB · Hit: 10
Hocam fan ile 160mm olduğu yaziyor
Hocam onu fark etmemişim ama fansızda 160 yazıyor ya kafam karıştı ve olsa bile ucu ucuna olcak riske girmeye gerek yok ozaman olmassa iade almasa bide elimde kalır.

Her sıvı soğutucu da olmayabilir kasanın kaç mm kalınlığında radyatör aldığına bakmak lazım
360 desteklıyor

İşlemci modeli nedir

İşlemci modeli nedir
Ryzen 9 7900

Hocam onu fark etmemişim ama fansızda 160 yazıyor ya kafam karıştı ve olsa bile ucu ucuna olcak riske girmeye gerek yok ozaman olmassa iade almasa bide elimde kalır.

360 desteklıyor

Ryzen 9 7900
Tamam da kalınlık olarak diyorum, baktım 55mm destekliyormuş gaminggendeki thermalright modellerine bakabilirsin

Tamam da kalınlık olarak diyorum, baktım 55mm destekliyormuş gaminggendeki thermalright modellerine bakabilirsin
Hocam onlar işime yaramazki baktımda neyse sıvı soğutucu mecbur oldu.

Herkesiz cevapları için teşekkür ederim.

Kusura bakmayın hocam thermalright diyince aklım direk kule tipine gitti 😀
Sıvı soğutma modelini google a yaz örneğin: thermalright frozen notte 360mm thickness yaz 55mm üstünde çıkıyorsa alma sığmaz kasana

Xx yy mm thickness

Xx marka yy model mm uzunluk

Bu soğutucu herhangi bir ram ile sıkıntı çıkarmaz yükseklik olarak çünkü sırf bu konu için ramlere denk gelen kısımda aşağıdan birkaç yaprak eksik yapıldı yüksek ramler ile de gullanılabilsin diye. Bende de aynısı var çok memnunum. Senin için tek sıkıntı konu kasaya sığmaması ama ben sığıyor olmasına rağmen yan kapak açık kullanıyorum daha iyi soğuyor sadece biraz toz topluyor

Bu soğutucu herhangi bir ram ile sıkıntı çıkarmaz yükseklik olarak çünkü sırf bu konu için ramlere denk gelen kısımda aşağıdan birkaç yaprak eksik yapıldı yüksek ramler ile de gullanılabilsin diye. Bende de aynısı var çok memnunum. Senin için tek sıkıntı konu kasaya sığmaması ama ben sığıyor olmasına rağmen yan kapak açık kullanıyorum daha iyi soğuyor sadece biraz toz topluyor
hocam sizin kasanız modeli nedir ? belki sizdede 160mm yazıyodur ama sığıyor olabilirmi.

hocam sizin kasanız modeli nedir ? belki sizdede 160mm yazıyodur ama sığıyor olabilirmi.
Yok benimki 165 mm hocam dark maxima V30. Ben özellikle kasamı çok büyük aldım komple 140 mm fan sığacak şekilde ama bana sorarsanız kapak açık kullanmak bir sorun değil

Geri