Bu kaç W/m-k oluyor hocam göremedim.Sürekli termal macun ihtiyacı olup kullanan arkadaşlar için güzel fiyat.
Noctua NT-H1 10 g Premium Termal Pasta (10 g) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NT-H1 10 g Premium Termal Pasta (10 g) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Noctua mx4 ten daha iyi diye biliyorumhocam mx4 ün 10 gramı daha uyguna geliyor hesaplarsak. Ben bir şey kaçırıyorum galibaArctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
hocam mx4 yer diyince yanlış anlamışsınız, yada ben anlatamamışım. ben wipaste c2, mx4 ve attığınız macunun sıralamasını sormuştum. kusura bakmayın anlatamamışım.Noctua mx4 ten daha iyi diye biliyorum
Abdullah 8.5 olarak yazmış.Bu kaç W/m-k oluyor hocam göremedim.
C2 ile mx4 arasında mx4 yer. Mx4 ile h1 arasında 1 2 derece oynar.hocam mx4 yer diyince yanlış anlamışsınız, yada ben anlatamamışım. ben wipaste c2, mx4 ve attığınız macunun sıralamasını sormuştum. kusura bakmayın anlatamamışım.
zaten okadar sık değiştirmem, arctic benim için daha mantıklı. ama attığınız üründe güzelmiş hocam fazla gramajı olan macun arayanlar için. elinize sağlıkAbdullah 8.5 olarak yazmış.
En İyi Termal Macun Önerisi 2023 | Donanim Arşivi
Termal macunların bilgisayarlarımız için önemi büyük. Soğutucular ile CPU, GPU arasındaki bağlantıyı onlar sayesinde kuruyoruz. Bugünkü kıyaslamamızda isedonanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
C2 ile mx4 arasında mx4 yer. Mx4 ile h1 arasında 1 2 derece oynar.
Aldım bir adet teşekkür ederim.Abdullah 8.5 olarak yazmış.
En İyi Termal Macun Önerisi 2023 | Donanim Arşivi
Termal macunların bilgisayarlarımız için önemi büyük. Soğutucular ile CPU, GPU arasındaki bağlantıyı onlar sayesinde kuruyoruz. Bugünkü kıyaslamamızda isedonanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
C2 ile mx4 arasında mx4 yer. Mx4 ile h1 arasında 1 2 derece oynar.