ben yazılım için kullanıyorum onu normalde olmaz indirirsindostlar selam görev yöneticisinde node.js server side java script diye bir şey var bu nedir virüs olma ihtimali varmı
ama benim bilgisayarıma nerden geldi sorun ordaNodeJS, server-side, runtime environment uygulamalar geliştirebileceğimiz, Javascript ile kod geliştirilmesine imkan sağlayan “Google Chrome’un v8 Javascript Engine” üzerinde çalışan bir platformdur, yani virüs falan değil.
ben indirmedim başka bir uygulamanın yanında gelmiş olabilirmiben yazılım için kullanıyorum onu normalde olmaz indirirsin
python indirdim pc ye onun yanında gelmiş olabilirmi python ve sublime text indirdim ikisinden birinden gelmiş olabilirmiben yazılım için kullanıyorum onu normalde olmaz indirirsin
Olabilir.ama benim bilgisayarıma nerden geldi sorun orda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben indirmedim başka bir uygulamanın yanında gelmiş olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
python indirdim PC ye onun yanında gelmiş olabilirmi python ve sublime text indirdim ikisinden birinden gelmiş olabilirmi
pc ye emulatör mü indirdiniz çünkü o emülatörden yükleyince çıkmıştı biz zararı olmazdostlar selam görev yöneticisinde node.js server side java script diye bir şey var bu nedir virüs olma ihtimali varmı
Virüs hocam o javascript virüs değil ama bu arkadaşın bilgisayarın da ki şey bir virüs hemde tehlikeli bir ransomware virüsü.PC ye emulatör mü indirdiniz çünkü o emülatörden yükleyince çıkmıştı biz zararı olmaz
format atsam geçermi virüsJavascript virüs değildir ama sizin ki bir ransomware büyük ihtimalle.
Node.js Ransomware
www.pcrisk.comMesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam sizin bilgisayarınız da ki kesinlikle virüs.
Windows yeniden virüs tehdidi ile karşı karşıya - ShiftDelete.Net
Windows virüs tehdidi ile karşı karşıya. Dünya çapında binlerce Windows işletim sistemine bulaşan Nodersok isimli kötü amaçlı yazılım Microosft tarafından keşfedildi.shiftdelete.net
Hocam öncelikle işletim sisteminiz ve defenderiniz güncel mi?format atsam geçermi virüs