Nokia 5610 a oyun yükleyemiyorum

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
Nokia 5610-D modeli telefonum var. Eskiden aynısından vardı, şu an yeniden aldım. Eskisinin içinde 2D Assassin's Creed falan vardı. İnternetten uygun çözünürlükte jar dosyası indirdim telefonada atmayı başardım. Fakat oyun açılmıyor. ''Destekleyici dosya gösterilecek bir şey yok'' yazıyor. .jad dosyasıda indirmeyi denedim o direk çalışmıyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

kurulu gelirse oynarsin kurulu degilse nokianin applari var ordan pc baglayip kurucaksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim sorunu çözmeyecek yüklesem bile açılmayacak

kurulu gelirse oynarsin kurulu degilse nokianin applari var ordan pc baglayip kurucaksin

Zaten sorunum oyunu atmak değil oyunu atmayı başardım sadece hata veriyor. ve sadece oyunda vermiyor o hatayı dönüştürücüyü açmaya çalışırkende veriyor.

Son düzenleme:
Oooo tam benlik bir soru .

Dedemin.netten indir oyunları 320x240 cozunurlugunde
sorunum oyunu atmak değil oyunu atmayı başardım sadece hata veriyor. ve sadece oyunda vermiyor o hatayı dönüştürücüyü açmaya çalışırkende veriyor.

Ayrıca
sorunum oyunu atmak değil oyunu atmayı başardım sadece hata veriyor. ve sadece oyunda vermiyor o hatayı dönüştürücüyü açmaya çalışırkende veriyor.
Oyun dosyasını gönderin hocam x2-00 da bakayım.

Hangi oyun lazım size .

Burdan atılmıyor hocam dc falan verirseniz ordan atayım
Telegram var .

andires42 kullanıcı adım

Hangi oyun lazım size .

Telegram var .

andires42 kullanıcı adım
yazdım telegramdan