Şimdiye kadar takılı mıydı?Taktım
Taktım sonra bios resetledikten sonra bios sürümü değişiyor mu
Şimdiye kadar takılı mıydı?Taktım
Değişmiyor sadece bios ayarların sıfırlanıyor.Taktım
Biosa girmek yerine PC’yi açtığında END tuşuna sürekli bassana, Bios’a girdiğinde yaptığın gibi.Evet
Açmayı deniyim ne olduğunu yazayım
No Sıgnal hatası alıyordum, ben de aynı şekilde çözdüm ama, burada PC zaten açılmış ya ondan bilemiyorum işe yarar mı.Aynı sorunu başka bir PC'de yaşamıştım.
Bütün kabloları, RAM'i ve ekran kartını söküp tekrar montajla. Ben sorunu bu şekilde çözmüştüm.
Açılmış derken, fanlar dönüyor ama görüntü yok.No Sıgnal hatası alıyordum, ben de aynı şekilde çözdüm ama, burada PC zaten açılmış ya ondan bilemiyorum işe yarar mı.
Önceden açılıyormuş yani, ayrıca Bios sıfırlayınca da ekrana görüntü gelmiş, o yüzden yani sanki bu bir hatadan çok yaptığının sonucu gibi hissediyorum , bir şeyleri sıfırlayınca geçme ihtimali de buradan cereyan ediyor.Açılmış derken, fanlar dönüyor ama görüntü yok.
Yanlış mı anladım?
Tamam, sistemin parçalarını söküp tekrar montajla.Şimdi açmayı denedim PC çalışıyor normal ama klavyenin sadece ışığı yanıyor klavye çalışmıyor PC açıldı monitörde no signal yazdı şimdi siyah ekran bekliyorum PC tuşdan kapanmıyor mecburen psudan kapatıyorum