Neler Yeni

Nonolive maaş sistemi nasıl işler ?

KirliKill

80+ Silver
He bu arada kazandığın paranın vergisini ödemene her platformda sorumlusun 1k bile kazansan mesela 1k ya 300tl geliyorsa 300tl ödemek zorunlusun Daha çok kazanırsan şirket açmak zorundasın (baştan açsan iyi olur) vergini ödemezsen ülkemizde bir vergi kaçakçısı olarak geçersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolaylı Yoldan Çekersin
yok benim amacım verdiğim emeğin birkaç kuruş bile olsa emeğimin karşılığını almak twitch riskli amatör yayıncılara en iyi desteği verende nonolive diye dedim ben

yani şimdi 5 10 TL kazanırsam şirket lazım değilmi ayrıca şirketi nasıl açacam
şirkete nasıl kaydolunur onuda bilmiyorum #rez

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
yok benim amacım verdiğim emeğin birkaç kuruş bile olsa emeğimin karşılığını almak twitch riskli amatör yayıncılara en iyi desteği verende nonolive diye dedim ben

şirkete nasıl kaydolunur onuda bilmiyorum #rez
Hepsinde vergi ödüyorsun zaten şirket muhasebe ile ilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
reis biz açalım allah büyüktür zaten işin içine girdikçe bilgimizde artar ? öyle değil mi :d
valla benim bilgisayar iyi olsa açarımda intel pentium 2gb ram 250 mb ekran kartım var belki sadece just chatingle başlayıp bağışlarla bilgisayar alıp oyuna başlayabilirim

KirliKill

80+ Silver
valla benim bilgisayar iyi olsa açarımda intel pentium 2gb ram 250 mb ekran kartım var belki sadece just chatingle başlayıp bağışlarla bilgisayar alıp oyuna başlayabilirim
2 gb ram ile chromey nasıl giriyosun kral kaldıki yayın bile açamazsın :( benim intel hd graphics vardı çalıştım bu dönemde 1780 e rx 5500 xt buldum yoksa benimkiside hayaldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom