hocam hemen bataryayı çıkartın patlama ihtimali var.arkadaşlar laptopumun pili şişti çıkartsam performans düşüklüğü olurmu? birde bende kolayca yapabilrmiyim ködeyim herhangi bir yere götürme imaknım yok.
patlama ihtimali var ama hemen bomlayacağını sanmamarkadaşlar laptopumun pili şişti çıkartsam performans düşüklüğü olurmu? birde bende kolayca yapabilrmiyim ködeyim herhangi bir yere götürme imaknım yok.
arkadaşlar laptopumun pili şişti çıkartsam performans düşüklüğü olurmu? birde bende kolayca yapabilrmiyim ködeyim herhangi bir yere götürme imaknım yok.
+1hocam hemen bataryayı çıkartın patlama ihtimali var.
hocam çıkattım pili daha iyi oldu totch pade baskı yapıyordu kolaymış birde soum olcak çıkarttıktan sona başka bişey yapmama gerekiyomu. çıkarttım pili takılıcak yerine bant yapıstırdım kutuya koydum+1
Şişen pilde kimyasal madde akıntısı ve patlama riski olur. Pilin bağlantılarını derhal iptal etmenizi ya da mümkünse bataryayı yerinden çıkarmanızı tavsiye ederim.
hocam dokunmatiği baskılıyodu çıakrttım kutuya koydum.Bataryanın pimini çıkar yeter ucunuda siyah bantla sabitle. Müsait bir zamanda monstera yolla değişirler.
Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Garantisi varsa garantiye yollayın yoksa da orijinal bir yeni batarya alıp takmanızı öneririmhocam çıkattım pili daha iyi oldu totch pade baskı yapıyordu kolaymış birde soum olcak çıkarttıktan sona başka bişey yapmama gerekiyomu. çıkarttım pili takılıcak yerine bant yapıstırdım kutuya koydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam dokunmatiği baskılıyodu çıakrttım kutuya koydum.