Neler Yeni

⚽ Nordsjælland 6 - 1 Fenerbahçe ⚽ UEFA Avrupa Konferans Ligi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,212
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yenilince ülke puanı aşağıya çekilmiyor. Maçtan önce kaç puandıysan şimdi de o oluyorsun. Sırf kötülemek için teorisini bile bilmiyor.

6 oooh. Hadi hadi 8
Kaybedince diğer takım ülke puanı alıyor ya hani birileri puan alıyor sen yerinde sayıyorsun...

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
İşin kötü yanı bir de averajdan dolayı 3. olduk. Trnavayı yeneriz ama bol gollü maç olması gerekiyor.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Tamam sen her maçı kazan o zaman hem UCL yi al hem de ülke puanına katkı yap. Yenilirseniz burda konusunu açıp ülke puanını yere çekiyor derim. 🙂
Dostum bayerne karşı ülke puanı kaybetmek var köy takimina karşı ülke puanı kaybetmek var ikisi farklı şeyler

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
fener bjk karşısına oynadım iyi kazandırdı

takımın yarısı sakat bide üstüne rotasyon ile çıkınca beklenen sonuç geldi zaten. 2 golumuz iptal oldu bide iptal olan gollerin ardından 3 yapınca takım saldı zaten. livakovicin hiç bir suçu yok bu maç.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Diyecek bir şey bulamadım ülke puanını aşağıya çekiyorlar.

Galatasarayın manchester united ile beraberliğini bazı holiganların ağzına laf oldu bugünkü maçlarla beraber herkes sus pus oldu

The Semih

80+ Gold
Galatasarayın manchester united ile beraberliğini bazı holiganların ağzına laf oldu bugünkü maçlarla beraber herkes sus pus oldu
Dün bi fenerli 6 tane yer GS diyordu o çocuğun suratını görmek isterdim yayında aradımda gelmemiş.

Ekler

• resim_2023-12-01_011513013.png
    resim_2023-12-01_011513013.png
    34.1 KB · Hit: 45

JSezar

80+ Silver
bi de gsye laf ederler.rezillik

eneskaya6

80+ Silver
Şaka gibi bide cıkıp bu Bayerne 5-6 atardık dıyorlardı. Dün GS ye 6 yer demişler

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Dün bi fenerli 6 tane yer GS diyordu o çocuğun suratını görmek isterdim yayında aradımda gelmemiş.

Arkadaşlar Futbol çok güzel bir oyundur, ama oynamasını bilene. boşuna ahmaklık yapmanın gereği yok. şunu görmüş olduk.. Avrupa'da tek bilek tek yürek olmamız gerektiğini, sağlık olsun her daim iyi olacağız diye bir şey yok. bugün talihsizlik yaşandı ama diğer maçlarda elimizden geleni ardımıza koymamamız lazım.

Arkadaşlar Futbol çok güzel bir oyundur, ama oynamasını bilene. boşuna ahmaklık yapmanın gereği yok. şunu görmüş olduk.. Avrupa'da tek bilek tek yürek olmamız gerektiğini, sağlık olsun her daim iyi olacağız diye bir şey yok. bugün talihsizlik yaşandı ama diğer maçlarda elimizden geleni ardımıza koymamamız lazım.
bu türkler asla bir araya gelmez. bugünde örneğini gördük zaten bu türklerden hiç bir şey olmaz biri maç kaybeder ona dalaşır biri ülke puanını düşürüyorsunuz der biri şampiyonlar liginde 0 çektiniz der. instaya girdim baktım galatasaraylı arkadaşım fenerle dalga geçmek için 5 story atmış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,097
Üyeler
163,261
Son üye
Packstake
Top Bottom