Neler Yeni

⚽ Nordsjælland 6 - 1 Fenerbahçe ⚽ UEFA Avrupa Konferans Ligi

eneskaya6

80+ Silver
bu türkler asla bir araya gelmez. bugünde örneğini gördük zaten bu türklerden hiç bir şey olmaz biri maç kaybeder ona dalaşır biri ülke puanını düşürüyorsunuz der biri şampiyonlar liginde 0 çektiniz der. instaya girdim baktım galatasaraylı arkadaşım fenerle dalga geçmek için 5 story atmış :D
Genellemek olmaz ama dün gelip biri 6-0 tahmin derse Mac 2-0 ken tecavüz oluyorderse bırakta gerekeni yapsın :)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
bu türkler asla bir araya gelmez. bugünde örneğini gördük zaten bu türklerden hiç bir şey olmaz biri maç kaybeder ona dalaşır biri ülke puanını düşürüyorsunuz der biri şampiyonlar liginde 0 çektiniz der. instaya girdim baktım galatasaraylı arkadaşım fenerle dalga geçmek için 5 story atmış :D

Tek düşmanımız varsa o da biziz..

eneskaya6

80+ Silver
Galatasaray Bayerne 3-1 kaybettikten sonra bu bayerne 4-5 atarız diyordunuz alın size Bayern. Bütün Galatasaray macları hep fenerden önceydi her zaman ülke prestiji için feneri de bjk yi de destekledim ama Galatasaray oynayısıyla paso dalga gecip kücümsediler sonuc ortada.

Bsy57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih başay
kardeşi bjk i yalnız bırakmadı fb 🤣

The Semih

80+ Gold
@Reindi Sen ne düşünüyorsun genelde GS maçlarında forumda görüyom seni fener maçlarında yorum attınmı göremedim ?

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
ne diyon hocam adam mı var defansa koyucak napsınlar yani bilerek yeniliyolar sanki.
bu takımdan ne olursa olsun 6 yememız gerekli 6 yiyosan 7 ataacksın ileri hattını görmüyorsun herhalde

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Reindi

80+ Silver

Gif Man

80+ Gold
Beyler İki Takımında Şuan Defansta Adam Akıllı Oyuncuları Yok Bu Skorlar Yine İyi Bence .

Top Bottom