⚽ Nordsjælland 6 - 1 Fenerbahçe ⚽ UEFA Avrupa Konferans Ligi

bu türkler asla bir araya gelmez. bugünde örneğini gördük zaten bu türklerden hiç bir şey olmaz biri maç kaybeder ona dalaşır biri ülke puanını düşürüyorsunuz der biri şampiyonlar liginde 0 çektiniz der. instaya girdim baktım galatasaraylı arkadaşım fenerle dalga geçmek için 5 story atmış :D
Genellemek olmaz ama dün gelip biri 6-0 tahmin derse Mac 2-0 ken tecavüz oluyorderse bırakta gerekeni yapsın :)

bu türkler asla bir araya gelmez. bugünde örneğini gördük zaten bu türklerden hiç bir şey olmaz biri maç kaybeder ona dalaşır biri ülke puanını düşürüyorsunuz der biri şampiyonlar liginde 0 çektiniz der. instaya girdim baktım galatasaraylı arkadaşım fenerle dalga geçmek için 5 story atmış :D

Tek düşmanımız varsa o da biziz..

Galatasaray Bayerne 3-1 kaybettikten sonra bu bayerne 4-5 atarız diyordunuz alın size Bayern. Bütün Galatasaray macları hep fenerden önceydi her zaman ülke prestiji için feneri de bjk yi de destekledim ama Galatasaray oynayısıyla paso dalga gecip kücümsediler sonuc ortada.

@Reindi Sen ne düşünüyorsun genelde GS maçlarında forumda görüyom seni fener maçlarında yorum attınmı göremedim ?

Beyler İki Takımında Şuan Defansta Adam Akıllı Oyuncuları Yok Bu Skorlar Yine İyi Bence .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri