Neler Yeni

Çözüldü✓ Normal çalışan PC açılmıyor!!!!

Excator23cm

80+ Gold
Normal oyunumu oynadım biraz takıldım ve kapattım bilgisayari 10 dakika sonra bir daha açmak için tuşa bastığımda klavyeye CPU fana ışık geliyor ekrana hemen sinyol yazıp 1 sn içinde geri gidiyor ve yine siyah ekranda ışık gelip gidiyor ne yapmam lazım bir türlü çözemedim
MSI b450m pro M2
Ryzen5 1600
Vrgance lpx ram
MSI ARMOR rx 580

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
bios pilini söküp 10 15 dk bekleyip geri takmayı dene power tuşunu ve kablosunu kontrol et

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
RAM slotunu ve RAM'in pinlerinin bulunduğu bölümü temizlemeyi dene.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Çıkardım geri taktım ama ne ile temizleyim silgi ile falan mı yoksa tozları mi alayim
Tozlandıysa hem tozu al hem de silgi taktiğini dene. Daha da olmazsa sorun ekran kartı zaten.

Excator23cm

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tozlandıysa hem tozu al hem de silgi taktiğini dene. Daha da olmazsa sorun ekran kartı zaten.
Ekran kartı değildir inşallah ama PC normal çalışıyordu ortalama 75 derece bir oyunu oynuyordum normal çalışıyordu sonra kapattım ekran kartında olsaydı sorun aniden gitmez miydi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ekran kartı değildir inşallah ama PC normal çalışıyordu ortalama 75 derece bir oyunu oynuyordum normal çalışıyordu sonra kapattım ekran kartında olsaydı sorun aniden gitmez miydi
Ekrana görüntü gelmeyip klavye fan vb. nin ışığı yandığı için ekran kartı olabilir dedim. Belli olmaz, ama RAM daha muhtemel bence.

Excator23cm

80+ Gold
Ekrana görüntü gelmeyip klavye fan vb. nin ışığı yandığı için ekran kartı olabilir dedim. Belli olmaz, ama RAM daha muhtemel bence.
Bilmiyorum inşallah ekran kartı değildir ekran kartıysa tamirde edilmez değil mi?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Harddiskin kablolarını kontrol eder misin, gerekirse sök bir daha tak. Ardından monitörün kablolarını kontrol et.

Top Bottom