Neler Yeni

Çözüldü✓ Normal çalışan PC açılmıyor!!!!

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eğer klavyeye ışık felan gelmiyorsa sorun yüksek ihtimalle anakarttadır hocam, ekran kartında sorun olmasından iyidir.
Garantisinin bitmesi kötü oldu, gerçekten işini bilen bir tamirciye gitmeniz lazım çünkü ben de eski sistemimde anakartı yaptırdıktan sonra anakart her ay başı tekrar bozulmaya başladı adi herif para sömürdü.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Normal oyunumu oynadım biraz takıldım ve kapattım bilgisayari 10 dakika sonra bir daha açmak için tuşa bastığımda klavyeye CPU fana ışık geliyor ekrana hemen sinyol yazıp 1 sn içinde geri gidiyor ve yine siyah ekranda ışık gelip gidiyor ne yapmam lazım bir türlü çözemedim
MSI b450m pro M2
Ryzen5 1600
Vrgance lpx ram
MSI ARMOR rx 580
bende her açılışında oluyor şuan, bekleyince açılıyo

Penguen

80+ Silver
Bu sorunun en kolay çözümü parçaları değiştirerek denemek.
Ben de 3 haftadır aynı sorunla boğuşuyordum ve hiç beklemediğim yerden çıktı sorun, işlemci.
5600X'im anahtarlık oldu. Yakında garantiye yollayacağım, yenisini yollamalarını umuyorum.

Excator23cm

80+ Gold
İşlemci veya anakartta olabilir sorun.

PC açılıyor sonra kapanıyor mu? Eğer öyleyse PC'yi fişten çekip güç tuşuna 10 kez bas. Sonra dene.
PC hiç açılmıyor sinyal yok diyor yarım saniyede yazı gidiyor ekran karanlık ama ışık gelip gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer klavyeye ışık felan gelmiyorsa sorun yüksek ihtimalle anakarttadır hocam, ekran kartında sorun olmasından iyidir.
Garantisinin bitmesi kötü oldu, gerçekten işini bilen bir tamirciye gitmeniz lazım çünkü ben de eski sistemimde anakartı yaptırdıktan sonra anakart her ay başı tekrar bozulmaya başladı adi herif para sömürdü.
Bende öyle düşündüm ama dün yaniyordu klavyenin ışıkları bugün yanmıyor

Bu sorunun en kolay çözümü parçaları değiştirerek denemek.
Ben de 3 haftadır aynı sorunla boğuşuyordum ve hiç beklemediğim yerden çıktı sorun, işlemci.
5600X'im anahtarlık oldu. Yakında garantiye yollayacağım, yenisini yollamalarını umuyorum.
Benim islemci öyle olursa çok üzülürüm be inşallah anakarttadir sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
yazık zamanda elektrik kesintisi oldu mu

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Benimde aynı sorun oldu ne yapsam düzelmedi. Bios pili, ramler, ekran kartı. Benim pc açılıyordu ne görüntü vardı ne klavye mouse. Garantiye gönderdim bekliyorum.

Penguen

80+ Silver
PC hiç açılmıyor sinyal yok diyor yarım saniyede yazı gidiyor ekran karanlık ama ışık gelip gidiyor

Bende öyle düşündüm ama dün yaniyordu klavyenin ışıkları bugün yanmıyor

Benim islemci öyle olursa çok üzülürüm be inşallah anakarttadir sorun
Dostum bende de aynısıydı.
Bak anlatayım baştan. Bir ara bilgisayar oyunlarda donmaya başladı. Rastgele ekran donup kalıyordu. Çoğu zaman donuyordu, bir iki kere mavi ekran verdi, bir iki kere de restart attı.
Sonunda bir gün yine dondu ve bir daha açamadım.
Normalde kullandığım klavye fareyi taktım, ışık gelmiyor, çalışmıyorlar. Kullanmadığım bir klavye taktım çalışıyor gibi duruyor, telefonu taktım şarj oluyor vs.
Bir çok parçayı denedim, sürekli siyah ekran. Monitör sinyal yok vs. diyor.

Excator23cm

80+ Gold
Dostum bende de aynısıydı.
Bak anlatayım baştan. Bir ara bilgisayar oyunlarda donmaya başladı. Rastgele ekran donup kalıyordu. Çoğu zaman donuyordu, bir iki kere mavi ekran verdi, bir iki kere de restart attı.
Sonunda bir gün yine dondu ve bir daha açamadım.
Normalde kullandığım klavye fareyi taktım, ışık gelmiyor, çalışmıyorlar. Kullanmadığım bir klavye taktım çalışıyor gibi duruyor, telefonu taktım şarj oluyor vs.
Bir çok parçayı denedim, sürekli siyah ekran. Monitör sinyal yok vs. diyor.
Nasıl cozdun

Excator23cm

80+ Gold
İşlemci bozukmuş işte. Değiştirdim. Sende de kesin işlemci bozuk diyemem ama işlemci PSU değiştir dene. Başka parça takıp denemeden sorunu bulman çok zor.
Yarın bilgisayarcı son çare orda belli olacak neyin arızalı olduğu

Excator23cm

80+ Gold
Gitmeden hdmı kablosu alıp denemek geldi içimden sorunun dönüştürücü kaynaklı olduğunu düşündük sonra hdmi kablosu aldım tv ye taktım baktım çalışıyor sorun dönüştürücüddeymiş xD boşu boşuna bu kadar uğraşmışım

Top Bottom