Normalde 100mbps download alıyorum ama sürekli düşüyor

Keinz

80+
Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar normalde 100mbps download alıyorum saniyede 10mb indiriyorum ama bu değerler ara ara 30mbps e kadar düşüyor şuan oyun indiriyorum 2 saattir iniyor ve max 3.1mb/sn gördü normalde 10 11 sürekli neden böyle oluyor saat geç olduğu için müşteri hizmetlerini aramadım format vesaire atıncada düzelmiyor başka bir çözümü olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar normalde 100mbps download alıyorum saniyede 10mb indiriyorum ama bu değerler ara ara 30mbps e kadar düşüyor şuan oyun indiriyorum 2 saattir iniyor ve max 3.1mb/sn gördü normalde 10 11 sürekli neden böyle oluyor saat geç olduğu için müşteri hizmetlerini aramadım format vesaire atıncada düzelmiyor başka bir çözümü olabilir mi
2 saatdir 30mbps ile indiriyorum tam şimdi saat 12yi geçince birden 110mbps e geri çıktı niye böyle oluyor anlamadım

Akşam saatlerinde mi oluyor bu düşüş?

hiç dikkat etmedim ama çoğunlukla akşam saatleri pc başında olduğum için evet diyebilirim geceleri daha iyi oluyor
Bölgendeki kapasite yetersizdir yoğun saatlerde gidiyorsa. VDSL kullanıyorsan parazittendir fiber ise bölgedeki çıkışlardandır.

Geri