attığınız model ile uyumlu.
Beyaz şart değil ya her şey siyah zatenattığınız model ile uyumlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi sitesinde beyaz renk daha uygun fiyata satılıyor. bilginiz olsun.
beyaz şart değil ise:
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trendyoldan alışveriş yapmayı sevmediğim için amazon linkini attı direkt sevmemek değik hatta tercihim etmiyorum beni saçma sapan bir corsair kasanın argb kablosu için madur ettilerattığınız model ile uyumlu.
kendi sitesinde beyaz renk daha uygun fiyata satılıyor. bilginiz olsun.
beyaz şart değil ise:
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bu monitörle uygunmuVesa 100x100 mm standardına uygun her türlü monitör standı ile kullanabilirsiniz.
vesa uyumlulugu varsa bende alım bı tane aynı monıtorun ıps panelı varVesa uyumluluğu var diyor en altta ama bilemedim
bende bilemedim işte alsam patlarmıyımVesa uyumluluğu var diyor en altta ama bilemedim
uyumlu.
Hocam unutmuşum benim. İkinci monitörüm vardı küçük 21.5 inc onunda takabilirim ilerde ona uygun northb önerir misinizstandart oluyor vesa girişleri. 100x100 ve 80x80 olarak. eğer emin olmak isterseniz monitörünüzün arkasına bakın. 4 adet vida girişi olacak kare şeklinde. varsa uygundur.
uyumlu.