Önerim 2li almak yerine 2tane tek alman çok daha ergonomik. H180 yukarı çekme anlamında daha ergonomik, sana kalmış. F160 kullanıyorum.İyi forumlar çift monitör standı için arayışa girdim ve bu iki modeli buldum bu iki modelden hangisi daha kullanışlı olur kullanan bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Tekli olanda da önerdiğiniz model bu mudur acabaÖnerim 2li almak yerine 2tane tek alman çok daha ergonomik. H180 yukarı çekme anlamında daha ergonomik, sana kalmış. F160 kullanıyorum.
Nbf80 = nbf160ın teklisiTekli olanda da önerdiğiniz model bu mudur acaba
Nb North Bayou Nb F80 17-30inch Monitör Standı Beyaz
bunlardan farklı olarak 2 model daha mevcut
Nb North Bayou Nb G40 22-40inch Monitör Standı Gümüş
Nb North Bayou Nb H100 17-30 Inch Monitör Standı Beyaz
Anladım hocam ilginiz çok teşekkür ediyorum ben dün H180 siparişi vermiştim eğer istediğim şekilde 2 monitörümü konumlandıramaz isem iade edip F80 alacağımNbf80 = nbf160ın teklisi
H100 = h180in teklisi
G40 ise çok daha büyük monitörler için, 30+ inch monitörün yoksa almana gerek yok.
Hocam bence açmadan iade edin, çünkü aynı fiyata geliyor neredeyse ve inanın çok çok daha ergonomik.Anladım hocam ilginiz çok teşekkür ediyorum ben dün H180 siparişi vermiştim eğer istediğim şekilde 2 monitörümü konumlandıramaz isem iade edip F80 alacağım
Hocam şimdi baktım da f80de beyazı tükenmiş sitesinden aldığımız da da 2 tanesi 4000 TL'ye gelmiş oluyor şöyle bir şey düşündüm H180de eğer istediğim açıyı yakalayamaz isem 2 monitörü üst üste koyup kullanırım elimde de 1 adet Dark VM102 17"-32" Monitör Destekli Yaylı Monitör Kolu (DK-AC-VM102) bu model mevcut bunlada pivot ekranı bu iki monitorün soluna gelicek şekilde ayarlarım buradaki tek sıkıntı 2 monitör yerine 3 monitöre çıkmış olduk ama yine de kullanışlı olucağını düşünüyorumHocam bence açmadan iade edin, çünkü aynı fiyata geliyor neredeyse ve inanın çok çok daha ergonomik.