North bayou f80 bu fiyata alınır mı?

Temudakiler aynı kalitede değil. Biraz daha koyup bunu almak daha mantıklı.
Biraz değil işte temuda 2 kollusunu verdikleri kredi ile birlikte falan alirsa 800tl ye bile gelir. Parası varsa tabii ki de bu marka daha iyi ama bence düşündüğün kadar fark yok çünkü ben de temudaki o aldim ve amortisörlü falan baya sağlam. bunu alirsa 2800tl ye gelecek kral o yüzden dedim.

bunları istediğin gibi konumlandıramıyorsun. tekli şekilde iki tane almak her türlü daha mantıklı, fiyat bence makul
Buna benzer beyaz var mı beyaz setup kullanıyorum, siyah çok sırıtır mı iki tane bende tekli almayı düşünüyorum

bende ilk bunu almayı düşünüyordum ama bunda rahat hareket ettiremezsin dediler tekli almamı önerdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://amzn.eu/d/fbK6nXi

Amazonda kiyle farklı değil demi bende alacağım.
onu tam bilmiyorum ama aynı gibi gözüküyor bende ondan emin olamadım
amazondan mı alsam yoksa en ucuz neresi gösteriyorsa oradan mı alsam karar veremedim

bende ilk bunu almayı düşünüyordum ama bunda rahat hareket ettiremezsin dediler tekli almamı önerdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu tam bilmiyorum ama aynı gibi gözüküyor bende ondan emin olamadım
amazondan mı alsam yoksa en ucuz neresi gösteriyorsa oradan mı alsam karar veremedim
Sanırım, yıl versiyon farkı var, ucuz olan 2023 mü acaba, amazondaki 2024 yazıyor ayrıca

Sanırım, yıl versiyon farkı var, ucuz olan 2023 mü acaba, amazondaki 2024 yazıyor ayrıca
hangisi daha mantıklı acaba ben uzun zamandır almayı dusunuyorum alamadım bir türlü
hangisine alacagıma karar veremedim

Geri