Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mert
North Bayou 1169 TL den kaçıranlar için 1299 TL Son Fırsat

N11’ de indirimlerinden kalan son fırsatlar 1600 TL olan ürün 1299 TL

Ürünü dün 1300 TL den 2 adet aldım ve bugün geldi

Ürün orjinal north bayou kutusuyla ve sertfikasıyla geldi, alacak olan arkadaşlar kesinlikle içinizde şüphe olmasın %100 orjinal ürün.

Yaklaşık bir 15-20 dakika montajından sonra monitörümü montajlayabildim masam aşırı derecede ferahladı ve aşırı derecede yer açıldı
neden daha önce almamışım dedirttirdi bana resmen

Yatağım masamın başucunda olduğundan dolayı artık kol sayesinde monitörü sağa çevirip birazda yukarı kaldırdıktan sonra ayakucumdan film izleyebiliyorum gerçekten çok kaliteli bir ürün monitörün orjinal ayaklarından kurtulunca ne kadar gereksiz ve hantal bir eklenti olduğunu anlıyorsunuz

Almak isteyen ve almayı düşünen arkadaşlar için ürünü kesinlikle tavsiye ederim hakikaten bulunmaz bir nimet.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Draq123
Masada gerçekden çok yer açıyor iyi ürün

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Çift monitör için büyük olanı var mı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
stok bitmiş gözüküyor bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

çift için NB F160 modeli var f/p olarak daha ucuzu daha iyisi varmı bilmiyorum

YASMU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
32 inc monitöre olur mu

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masada gerçekden çok yer açıyor iyi ürün
Kesinlikle hocam öyle bir ferahlık geldiki harbiden çok rahatlattı
hocam çift monitör için olan 2200 TL oda indirimde ama rahatlığı iyi olmadığından dolayı böyle 1 + 1 almak çok daha konforlu oluyo bunu en az 10-15 kişiden okumuşumdur
stok bitmiş gözüküyor bende

çift için NB F160 modeli var f/p olarak daha ucuzu daha iyisi varmı bilmiyorum
hocam satıcı stokları sabah 10 da açıyor sürekli mesajında konuşurken belirtmişti yarın sabah 10 da stoklar gelir günde 10 adete kadar stok açıyor bilginiz olsun ben konuyu açarken 2 adet stok vardı hemen bitmiş.

32 inc monitöre olur mu
Hocam makine en fazla 9 kg yi taşıyo ama prosedürde öyle bir arkadaş 12 kg ye kadar taşıdığını söylemişti eğer monitörünüz max 12 kg falan ise görevini yerine getirir diye düşünüyorum.

CptSpork

80+ Bronze
1300 TL son fırsat felan değil. Ürünün piyasası bu zaten.
Akakçe'den bakarsanız özellikle bu üründe fırsatları yakalayamayabilirsiniz. Zira şu anda HB üzerinde 1380 TL. Eğer HB'nin yayınladığı 100 TL'lik kuponlara denk gelirseniz daha ucuza getirirsiniz. Ayrıca Trendyol/N11 üzerinde aynı ürünün üzerinde VONTECH baskılı olanı 1260 TL.
Fiyat kötü değil ama kaçmaz bu fırsat, son fırsatlar bunlar felan denecek bi fiyat da değil.
Ha tavsiyem bu ürün için indirim kaçırdığınıza felan üzülmeyin zaten en kötü ihtimalle 1500 TL'ye rahat bulabileceğiniz bir ürün. Ve 1500 TL'yi sonuna kadar hakeden bi ürün. Takoz gibi olan monitör ayaklarını masanızdan kaldırıp güzel yer açıyorsunuz. Özellikle alanınız küçük veya darsa olmazsa olmaz bir ürün. İyi forumlar.

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
Şurada 1260₺

ESOTECH satıcı güvenilir gibi Trendyol'da puanı yüksek

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
kaliteli bişey arıyosanız güzel alet fakat her monitöre uymuyor bu yüzden bakıp araştırıp almanızı söyleyebilirim.
benim monitöre olmuyor :c

MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör​

CptSpork

80+ Bronze
Şurada 1260₺

ESOTECH satıcı güvenilir gibi Trendyol'da puanı yüksek
Esotech satıcısı da ürünü North Bayou (Çin)'den temin ediyor sadece üstündeki NB logosu yerine Vontech basıyor. Kalite olarak aynı yorumlardan, görsellerden ve forumdaki arkadaşların söylediği kadarıyla. Zaten aynı ürünün dandiğini bile yapamaz bizim satıcılar :D

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
North Bayou 1169 TL den kaçıranlar için 1299 TL Son Fırsat

N11’ de indirimlerinden kalan son fırsatlar 1600 TL olan ürün 1299 TL

Ürünü dün 1300 TL den 2 adet aldım ve bugün geldi

Ürün orjinal north bayou kutusuyla ve sertfikasıyla geldi, alacak olan arkadaşlar kesinlikle içinizde şüphe olmasın %100 orjinal ürün.

Yaklaşık bir 15-20 dakika montajından sonra monitörümü montajlayabildim masam aşırı derecede ferahladı ve aşırı derecede yer açıldı
neden daha önce almamışım dedirttirdi bana resmen

Yatağım masamın başucunda olduğundan dolayı artık kol sayesinde monitörü sağa çevirip birazda yukarı kaldırdıktan sonra ayakucumdan film izleyebiliyorum gerçekten çok kaliteli bir ürün monitörün orjinal ayaklarından kurtulunca ne kadar gereksiz ve hantal bir eklenti olduğunu anlıyorsunuz

Almak isteyen ve almayı düşünen arkadaşlar için ürünü kesinlikle tavsiye ederim hakikaten bulunmaz bir nimet.
G9 Oled ile kullanılabilir mi?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
sex.PNG

benim monitörün orjinalinden dolayı takılmıyor, sizdede öyle olabilir bakmanızı tavsiye ederim.
iadede edemiyorum.
Arkasındaki orjinal standının monitöre bağlandığı yer kızaklı bi model yapısına sahip ve oldukça küçük bi alan.
normalde çoğu monitörde 4 vida olur bunda 2 vida 2 kızak var.

G9 Oled ile kullanılabilir mi?
araştırman lazım

ilberhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Öztürk
kaliteli bişey arıyosanız güzel alet fakat her monitöre uymuyor bu yüzden bakıp araştırıp almanızı söyleyebilirim.
benim monitöre olmuyor :c

MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör​

Monitörünüzün vesa standardı 75x75 yazıyor internette. Bu standın desteklediği standartlar arasında yer alıyor bu da. Sizin ki nasıl olmadı anlayamadım

Top Bottom