Neler Yeni

Norton 360 kullanmalı mıyım ?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yeni bilgisayar aldım sabah kurulumunu yaptım msi anakart yazılım yüklerken norton 360 diyede program indirmiş antivirüs galiba kullanmalı mıyım ? 60 günlük deneme sürümü aktifleşmiş.

Irisiumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tolga Yalçınkaya
Yeni bilgisayar aldım sabah kurulumunu yaptım msi anakart yazılım yüklerken norton 360 diyede program indirmiş antivirüs galiba kullanmalı mıyım ? 60 günlük deneme sürümü aktifleşmiş.
bir işe yaramıyor daha çok engelliyor ben sildim.

newaziz

80+ Bronze
2 sene önce kullandım bir çok eylemi engelliyor özelliklede chrom u çok kısıtlıyor eğer chromdan dosya indiren biriysen bulaşma

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sene önce kullandım bir çok eylemi engelliyor özelliklede chrom u çok kısıtlıyor eğer chromdan dosya indiren biriysen bulaşma
Edge kullanıyorum bi artısı yoksa sileyim altta boşuna çalışmasın hem.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Virüs programları bilgisayarları gereksiz zorluyor gerek yok windows defender gayet yeterli. (Tabikide normal kullanıcıysanız , şirket bilgisayarlarında malware bytes gibi gelişmiş bir antivirüs programı kullanmanızı tavsiye ederim ! )

İyi akşamlar ❤️ .

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs programları bilgisayarları gereksiz zorluyor gerek yok windows defender gayet yeterli

İyi akşamlar ❤️ .
Peki hocam sildim o zaman teşekkür ederim size de iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,665
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom