kasam var dısarda kullanabilcegim rahat bisey arıyorum2. El laptoplara yönelebilirsin oyun konusunda daha başarılı
huawei matepadlere bakabilirsin ya da eğer varsa o bütçede galaxy tab s9 fe de güzel giderlisedeyim ders calısmak icin tablet arıyorum ancak sadece ders calısmayacagım film oyun vb seylerde yapmak istiyorum onerebilceginiz uygun butceli tabletleri soyler misiniz?
ders çalışmak konusunda gerçekten kötüler laptoplar tabletler çok daha işlevli oluyor o konuda ve ayrıca oyun konusunda gene tabletler daha iyidir2. El laptoplara yönelebilirsin oyun konusunda daha başarılı
butcemi asiyor maalesefhuawei matepadlere bakabilirsin ya da eğer varsa o bütçede galaxy tab s9 fe de güzel gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ders çalışmak konusunda gerçekten kötüler laptoplar tabletler çok daha işlevli oluyor o konuda ve ayrıca oyun konusunda gene tabletler daha iyidir
fiyatları cok yuksekkesinlikle iPad 9 öneririm. Aktif bir şekilde kullanıyorum ve memnunum. Güzel cihaz. Amazondan kalem almanı öneririm çünkü orijinal kalem bir tık pahalı. Bu arada Amazondan kalem alırsan eğer ekran koruyucu almanı öneririm çünkü kalem orijinal olmadığı için ekranı çizebilir.
butcemi asiyor maalesef
fiyatları cok yuksek
Bütçenize uygun olarak Matepad 11.5 var klavyeyle beraber geliyorbutcemi asiyor maalesef
fiyatları cok yuksek
Galiba öğrenci indirimi kullanacak bu yüzden sıkıntı200₺ sadece
![]()
iPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MK2L3TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MK2L3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.www.pt.com.tr
apk yuklenebiliyor mu bu cihaza en son yeni isletim sistemine gectiklerini duymustumBütçenize uygun olarak Matepad 11.5 var klavyeyle beraber geliyor
Matepad 11.5
Galiba öğrenci indirimi kullanacak bu yüzden sıkıntı
evet kendi işletim sistemleri var google uygulamalarını kendi uygulamasından yükleyebiliyorsunapk yuklenebiliyor mu bu cihaza en son yeni isletim sistemine gectiklerini duymustum
64gb olması birazcık eksi ben 256lı olanına bakmıstım200₺ sadece
![]()
iPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MK2L3TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MK2L3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.www.pt.com.tr
Yok. Sadece öğrenci belgesi istiyorlar. Ben burdan almıştım.Bütçenize uygun olarak Matepad 11.5 var klavyeyle beraber geliyor
Matepad 11.5
Galiba öğrenci indirimi kullanacak bu yüzden sıkıntı
Huawei matepad 11.5 alabilirsin. Sitesinde klavye dahil 9500 tl, vergi indirimiyle alma bence çünlü kalemi beraber alırsan 1000 tl indirim yapıyorlar 10500 TL'ye geliyor. Ayrı alırsan da 3 bindi. Uygulama konusunda apk bilmiyorum ama playstore kurar istediğini indirirsin. Seni hiç üzmeyecek bir tablet. Birde huaweinin sitesinden al 6 ay ekran değişimi yapıyorlar ücretsiz. ekstra 1 yıl garanti vs vardı bakarsın sen.lisedeyim ders calısmak icin tablet arıyorum ancak sadece ders calısmayacagım film oyun vb seylerde yapmak istiyorum onerebilceginiz uygun butceli tabletleri soyler misiniz?