Neler Yeni

note 10 plus vs s20 karşılaştırma (apple pişmanlıktır)

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum şu anki tf xs max (apple pişmanlıktır). Telefonun sunduğu özellikler ile fiyatını karşılaştırırsak çöp bi telefon neden aldın diye soruyorsanız denemek istedim neymiş bu apple sevdası zaten 0 almadım 2. el temiz bir cihaz aldım fakat değiştirmek istiyorum sizce hangisi(bu cihazdan önce s9plus kullanıyordum sadece şarzı yetmiyordu).
note 10 plus=
12gb ram, kalem ,büyük ekran , fazla batarya, işlemci 1 model altı s20 ye göre, kamera(foto) daha iyi 45w hızlı şarz sunuyor
s20 =
120 hz ekran, işlemcı 1 model daha iyi, 8k video(işime yaramaz ), piksel yoğunluğu daha fazla
sizce hangisi lütfen yardımcı olun. unuttuğum özellik olursa kusura bakmayın

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bence note 10 plus tercih edin ama iPhone 6s kullanmama rağmen memnunum hocam sizin bu apple nefretiniz(!) neyden kaynaklı acep?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
samsungunda kötü yanı excynos işlemciler ya bence başarısızlar o konuda snapdragonlu bi android bakın isterseniz fakat bence ikisi arasında note 10 plus

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence note 10 plus tercih edin ama iPhone 6s kullanmama rağmen memnunum hocam sizin bu apple nefretiniz(!) neyden kaynaklı acep?
usta s9 plus kullanıyordum 4k ya yakın a almıştm bazı özellikleri bu tf de yok. ayrıca artı yönleri var fakat bu fiyata değmez

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

Nachi

80+ Platinum
Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum şu anki tf xs max (apple pişmanlıktır). Telefonun sunduğu özellikler ile fiyatını karşılaştırırsak çöp bi telefon neden aldın diye soruyorsanız denemek istedim neymiş bu apple sevdası zaten 0 almadım 2. el temiz bir cihaz aldım fakat değiştirmek istiyorum sizce hangisi(bu cihazdan önce s9plus kullanıyordum sadece şarzı yetmiyordu).
note 10 plus=
12gb ram, kalem ,büyük ekran , fazla batarya, işlemci 1 model altı s20 ye göre, kamera(foto) daha iyi 45w hızlı şarz sunuyor
s20 =
120 hz ekran, işlemcı 1 model daha iyi, 8k video(işime yaramaz ), piksel yoğunluğu daha fazla
sizce hangisi lütfen yardımcı olun. unuttuğum özellik olursa kusura bakmayın
niye pişmanlık ki o kadar kullanıp memnun kalan var. bence s20

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
niye pişmanlık ki o kadar kullanıp memnun kalan var. bence s20
hocam bence memnun kalanlar sadece marka için memnun kaldı aynı durum arkadaşlarımdada var anlayamıyorum çok para verip az özellil kullanmakta

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
usta s9 plus kullanıyordum 4k ya yakın a almıştm bazı özellikleri bu tf de yok. ayrıca artı yönleri var fakat bu fiyata değmez
Hocam doğru, ama şu şekilde söyleyeyim Türkiye'de hiçbir telefon biçilmiş fiyatıını haketmiyor, çünkü bizlerden bir telefon alıcaz diye TRT'ye v.b bir çok şekilde pay verilmemiz isteniyor. Fiyat konusunda haklısınız ama Samsung markasının - yönleri inanın Apple'dan daha fazladır. Emin olabilirsiniz buna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
samsungunda kötü yanı excynos işlemciler ya bence başarısızlar o konuda snapdragonlu bi android bakın isterseniz fakat bence ikisi arasında note 10 plus
o işlemcilerin arasında ne fark var biraz aydınlatırmısın bilmiyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam doğru, ama şu şekilde söyleyeyim Türkiye'de hiçbir telefon biçilmiş fiyatıını haketmiyor, çünkü bizlerden bir telefon alıcaz diye TRT'ye v.b bir çok şekilde pay verilmemiz isteniyor. Fiyat konusunda haklısınız ama Samsung markasının - yönleri inanın Apple'dan daha fazladır. Emin olabilirsiniz buna.
hocam apple`ın artı yönleri var fakat bu fiyata göre çok iyi değil bence

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
o işlemcilerin arasında ne fark var biraz aydınlatırmısın bilmiyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam apple`ın artı yönleri var fakat bu fiyata göre çok iyi değil bence
XS MAX eskidi hocam, tabii ne kadar eskimiştir bilemem ama iPhone OS çok stabil bir işletim sistemi ve sadece fiyat dolayısıyla bu kadar da şey yapmayın :) Bence Samsung, Apple'in yanında çok tırt kalıyor ama tabii sizin kararınız hocam nasıl isterseniz öyle olsun. Ben Note 10 Plus diyorum bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
XS MAX eskidi hocam, tabii ne kadar eskimiştir bilemem ama iPhone OS çok stabil bir işletim sistemi ve sadece fiyat dolayısıyla bu kadar da şey yapmayın :) Bence Samsung, Apple'in yanında çok tırt kalıyor ama tabii sizin kararınız hocam nasıl isterseniz öyle olsun. Ben Note 10 Plus diyorum bu arada.
hocam öneriniz için teşekkürler, ama bence yeni nesil bır samsung kullanın apple dan iyi olduğunu göreceksiniz(aynı seviyede olmak şartı ile)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Sd işlemciler çok daha performanslı o yüzden trden Samsung almak o kadar mantıklı değil.

Bütçe 7k sanırım 7.5 e harika bir cihaz olan one plus 8 var.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok haklısın bu arada.
Apple adamdır fakat bizim ülkemizde almak çok zor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom