_omerburak
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Nasıl yani nerdeKaç amper gösteriyor peki
33w ile 4 v aynı şey değil. kaç amper çektiğini söylersen kaç watt ile şarj ettiğini öğreniriz.Nasıl yani nerde
Ac şarj diyorO uygulama gerçeği göstermiyor. 67w şarj aletine bile doğruyu göstermiyor. Eğer mi turbo charge yazıyorsa 33w (bende 67w olduğunda) 18w civarında ediyorsa seri şarj yazar.
Hayır o dan bahsetmiyorum. Telefonu şarj ederken kilit ekranında yazanları diyorum. Sen o uygulamaya bakma.Ac şarj diyor
33w ile 4 v aynı şey değil. kaç amper çektiğini söylersen kaç watt ile şarj ettiğini öğreniriz.
Sanırım düzeldi önceden bir şey yazmıyordu şuan hızlı şarj diyorHayır o dan bahsetmiyorum. Telefonu şarj ederken kilit ekranında yazanları diyorum. Sen o uygulamaya bakma.
Bi 2 saat önce şarj 15 di 25 dk falan kaldı 26 olmuştu hızlı şarjda daha fazla olması gerekiyordu. Belki anlık voltaj düşüşü olmuştur prizdeHayır o dan bahsetmiyorum. Telefonu şarj ederken kilit ekranında yazanları diyorum. Sen o uygulamaya bakma.
Kilit ekranında hızlı şarj dedi şuanO uygulamayı direk boşver. Genelde doğruyu göstermiyor.
Senin telefonunun kilit ekranında doğru olanı gösterir. Ki bende gösteriyor.
Voltaj düşümü etkilemez. En azından prizdekş etkilemez.Bi 2 saat önce şarj 15 di 25 dk falan kaldı 26 olmuştu hızlı şarjda daha fazla olması gerekiyordu. Belki anlık voltaj düşüşü olmuştur prizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kilit ekranında hızlı şarj dedi şuan
Tamam hocam sağolunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarj değerlerine takılma. Bu yazılar çıktığında ne kadar hızlı şarj ettiğini anlarsın.