Yardım Notebbok ssd aldım sizce nasıl?

TSBurak61

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, sistem özelliklerim DELL İNSPİRON N5110-İNTEL CORE İ7 2720QM - 8GB RAM 1600MHz-GEFORCE GT525M
Laptopumda hdd vardı yavaşlık olduğunu farkettim ssd almış bulunuyorum daha önceden açmalıydım belkide ama aldık artık şuan kargoda gün içinde gelir büyük ihtimal görünürde değerleri güzel gözüküyor gelince test edicem bakalım icraat da nasıl sonuç çıkıcak

SSD:: TwinMOS 128GB 2.5" SATA3 SSD 580-550Mb/s (TM128GH2U) hiç duymadım bu markayı daha önce sizce nasıldır fikirleriniz?
110000072059141.jpg

Bende hiç duymadım yorum falan da yok puanlama da yok keşke almadan önce konu açsaydın.

Alınmış ürün artık.Ne adını biliriz ne bir şey ama tayvan malı iyi çıkabilir. Alıp direkt bir teste tabi tutulmalı uzun uzadıya olmazsa iade.

Merhaba, sistem özelliklerim DELL İNSPİRON N5110-İNTEL CORE İ7 2720QM - 8GB RAM 1600MHz-GEFORCE GT525M
Laptopumda hdd vardı yavaşlık olduğunu farkettim ssd almış bulunuyorum daha önceden açmalıydım belkide ama aldık artık şuan kargoda gün içinde gelir büyük ihtimal görünürde değerleri güzel gözüküyor gelince test edicem bakalım icraat da nasıl sonuç çıkıcak

SSD:: TwinMOS 128GB 2.5" SATA3 SSD 580-550Mb/s (TM128GH2U) hiç duymadım bu markayı daha önce sizce nasıldır fikirleriniz?
Alıntıyı görüntüle
İlk defa duydum markayı. 128 GB'a ne kurmayı düşünüyorsunuz ki , yetmeyecektir muhtemelen

Bu marka araştırdığım kadarıyla kaynak belli değil ama duyduğum doğruysa kökenli eski bir firmaymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmış ürün artık.Ne adını biliriz ne bir şey ama tayvan malı iyi çıkabilir. Alıp direkt bir teste tabi tutulmalı uzun uzadıya olmazsa iade.
Test dediğiniz diskmark diye bir uyg var okuma yazma değerlerini ölçen eğerki üründe belirtildiği değerleri çok yakın verirse iyi mi oluyor

İlk defa duydum markayı. 128 GB'a ne kurmayı düşünüyorsunuz ki , yetmeyecektir muhtemelen
Aslında pek oyun oynamam ETS2 oynarım bi tek yeterli oldğunu düşündüm ki bütçen 250 tl altı ve 10 fazla sıfır almak istediğim için kutulu faturalı olsun diye internette araştırdığım kadarıyla bi kaç ürün bulabildim bütçeme göre bir çok markada vardı yok deil longline, netac, gibi markalarda vardı

Bu marka araştırdığım kadarıyla kaynak belli değil ama duyduğum doğruysa kökenli eski bir firmaymış

Test dediğiniz diskmark diye bir uyg var okuma yazma değerlerini ölçen eğerki üründe belirtildiği değerleri çok yakın verirse iyi mi oluyor
Evet belirttiği değere yakın vermeli.
Isınmamalı ya da ısıdan kaynaklı takılma donma kasma yapmamalı
Genel donma kasma problemleri de olmamalı.
Ömrü de önemli kimi SSD ler 1 sene içerisinde çöp oluyor. Yani o gibi bir durumda ucuz diye para vermek 3-5 sene kullanılabilen bir ürüne göre maddi açıdan da her türlü zararlı oluyor ve extra veri kaybı.

Çeşitli test programlarıyla önerilen sürelerde testler yapın. Sonuçları paylaşırsınız tekrar bizimle.

Hd Tune programı tavsiyemdir

Hayırlı olsun hocam umarım iyi bir şey çıkar.

Ucuzmuş değerleri atarsanız sevinirim testten sonra ben de GT 520M laptop'a almak istiyorum

Yarın muhtemelen gün içinde kargom gelir montajını yapar programla testini ölçümlerini yapar paylaşırım

Konuyla alakasız ama ekstrada konuya dahil etmek istiyorum laptopuma windows 11 yüklemek istiyorum yüklenebilir sanırım ama sanırım mantıksız olacaktır nedeni ise GEFORCE GT 525M Gpusu mevcut nvıdıa sitesinden sorgulama yaptığımda en son 2018 yanılmıyorsam WİNdows 10 için yüklenmiş driver mevcut sanırım Wİndows 11 için driver gelmicek o yüzden yüklemem mantıksız sürücü kurulmazsa sizce?

Ssd geldi montaj yaptm flash bellek W10 yüklemeye çalışıyorum f12 basıp flash bellek boot ederken yeni ssd windows kurmak istediğim için siyah ekran veriyor üstteki cizgiler gözüküyor nokta felan anlamadm bişi eski hardiski yerine takınca Windows açılıyor

C271B099-2DAB-42A4-AEF0-364A42E94F36.jpeg

E6DF5CD9-310A-497E-BB0F-96A4DDA86C27.jpeg

4AD1E69D-FBD9-4FDC-ACC0-BF008548591E.jpeg
4AD1E69D-FBD9-4FDC-ACC0-BF008548591E.jpeg

Beğendim olması gerektiği gibi 11 yıllık laptop ssd +w11 ile jet gibi hızlandı 😍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,241
Üyeler
185,050
Son üye
Mogu
Geri