🔥İndirim Nothing cmf buds pro 2 - 2099tl (Nothing türkiye garantili) 3 taksit🔥

Çift sürücü, LDAC, çift cihaz desteği ve tasarımı kafamı çeldi. Kağıt üstünde fark var gibi duruyor ama bilemedim. İade sorun olmasaydı direkt alırdım.
Hocam cihaz daha yeni zaten türkiyeye gelelide 1 ay kadar oluyo yanlış bilmiyosam gerçekten diğer kulaklıklardan kutusuyla olsun f/p si ile olsun heleki bu fiyatta çok kafa çelici eğer halihazırda bir kulaklığın olmasa direkt al derdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam bu üründe geçerli değil hatası alıyorum. Turuncunun da fiyatı yükselmiş. Ben vazgeçtim acelemde yok zaten :)
hocam üzüldüm adınıza ama acelenizin olmaması güzel ilerliyen zamanlarda inşallah fiyatı dahada geriler se alırsınız

Bu arada bende turuncu olan hala daha 2099 tl oluyor haberiniz olsun yanlış ürüne bakıyor olmayasınız

Nothing turkiye satıcısında değil heosiburada satıcısında bu fiyatta ve son 3 urün diyor sepete ekliyor şuan

Hocam sen söyleyince tekrar baktım ben nothing satıcısından eklemişim sepete hepsiburada satıcısı olmalıymış. O şekilde mavi ürün aldım sağolasın.

bir tane aldım kulaklıktan beklentim telefon görüşmlerinde elimi cebimden çıkarmtak zorunda bırakmasın sizce mikrofon kalitesi iyi midir?

Düz cmf olan modeli 1450₺ ye almıştım hala kargoda teslim almadım. Sizce açmadan iade etmelimiyim o kadar fark varmıdır aralarında?

Düz cmf olan modeli 1450₺ ye almıştım hala kargoda teslim almadım. Sizce açmadan iade etmelimiyim o kadar fark varmıdır aralarında?
Hocam kalite olarka fark kesinlikle var üstüne vereceğim 600tl sıkıntı değil diyorsan bence iade edip pro 2 versiyonunu almak çok daha mantıklı hemde yarin kapında zaten

bir tane aldım kulaklıktan beklentim telefon görüşmlerinde elimi cebimden çıkarmtak zorunda bırakmasın sizce mikrofon kalitesi iyi midir?
Benim düşüncem standart bir mikrofonu vardır ama kutusundaki özellik sayesinde cidden i telefon görüşmesi için elini cebinden cikartmaya gerek bırakmayacak gibi

Hocam kalite olarka fark kesinlikle var üstüne vereceğim 600tl sıkıntı değil diyorsan bence iade edip pro 2 versiyonunu almak çok daha mantıklı hemde yarin kapında zaten

Benim düşüncem standart bir mikrofonu vardır ama kutusundaki özellik sayesinde cidden i telefon görüşmesi için elini cebinden cikartmaya gerek bırakmayacak gibi
umarım ya

Arkadaşlar araştırıyordum çok beğendiğim bi kulaklık kendimde sipariş etmiştim şansa sonradan nothing ürünlerinde 400tl indirim olduğunu farkettim iptal edip indirimli şekilde aldım paylaşmak istedim bu fiyata bu kulaklık muazzam bence stok sınırlı kaldı 2099tlAlıntıyı görüntüle için diğer satıcılarda 2299 oluyor kuponla beraber bu kulaklığı almayı düşünenler fırsatı kaçırmayın derim.

Kupon kodu NOTHİNG400 OLMASI LAZIMDI
Alan alsın mükemmel cihaz.

Arkadaşlar araştırıyordum çok beğendiğim bi kulaklık kendimde sipariş etmiştim şansa sonradan nothing ürünlerinde 400tl indirim olduğunu farkettim iptal edip indirimli şekilde aldım paylaşmak istedim bu fiyata bu kulaklık muazzam bence stok sınırlı kaldı 2099tlAlıntıyı görüntüle için diğer satıcılarda 2299 oluyor kuponla beraber bu kulaklığı almayı düşünenler fırsatı kaçırmayın derim.

Kupon kodu NOTHİNG400 OLMASI LAZIMDI

Hocam imzan çok kötü. Gözümü bozdu..

Kulaklik 10 numara gecen hafta siyahini 2149 tl ye almistim memnunum.

Kulaklık hoş birçok ayarı Nothing X uygulamasında bulunuyor ve indirir indirmez telefonu algıladı kutusundaki, yuvarlağı döndürmesi, 1 kez basma, 2 kez basma gibi özellikler sağ sol kulaklıkta ve kutusunda bulunuyor kulaklıkları kulağınızdan çıkardığınızda otomatik video durdurma tekrar takıldığında başlatma kulaklıklara 3 kez dokunma gibi özellikleri kulaklığı bulma gibi özellikler dahi var bass konusunda gayet başarılı içerisinden kulak iç yapınıza göre kulaklıktaki de dahil 3 farklı silikon çıkıyor kulak tipinize göre olanı seçebilirsiniz.

Bugün geldi cihaz 1 saat kadar kullandim cidden mükemmel ses kalitesi anc kalitesi baslar tizler gerçekten fiyatının çok çok üstünde bir kulaklık ayrica kutusunu kullanmakta çok zevkli haberiniz olsun uygulamayı kesinlikle indirin nothing x ve güncellemesi oluyo kulaklıkların yapın

Hocam imzan çok kötü. Gözümü bozdu..
Kusura bakma hocam ama benim hoşuma gidiyor işte napim

Kulaklik 10 numara gecen hafta siyahini 2149 tl ye almistim memnunum.
10 üzerinden 11 şuanki ilk bakışım

Kulaklık hoş birçok ayarı Nothing X uygulamasında bulunuyor ve indirir indirmez telefonu algıladı kutusundaki, yuvarlağı döndürmesi, 1 kez basma, 2 kez basma gibi özellikler sağ sol kulaklıkta ve kutusunda bulunuyor kulaklıkları kulağınızdan çıkardığınızda otomatik video durdurma tekrar takıldığında başlatma kulaklıklara 3 kez dokunma gibi özellikleri kulaklığı bulma gibi özellikler dahi var bass konusunda gayet başarılı içerisinden kulak iç yapınıza göre kulaklıktaki de dahil 3 farklı silikon çıkıyor kulak tipinize göre olanı seçebilirsiniz.
Sadece silikonu degil birde kulaklıktan ses sizdirma testide var kulakliktns ses verip mikrofondan dinliyor kulaklık kulağınızdayken ses sızması varsa baska silikon dene diyo harbiden hayran bıraktı bu fiyata

Ayrıca şunu belirteyim ses seviyesi çok yüksek arkadaşlar ben %50 sesinde kullaniyorum yüksek sesli kualklık arayablar için birebir

Son düzenleme:
Mavi ve turuncu hoşuma gitmedi. 2 gündür siyah stoğu bekliyorum

Geri