『Forbidden』
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
markanın ekosistemini kuracak olanlar için 3900 göze çok gelmez, fakat objektif olarak bakarsak evet biraz pahalı 3000-3500 bandında alınabilir.
markanın ekosistemini kuracak olanlar için 3900 göze çok gelmez, fakat objektif olarak bakarsak evet biraz pahalı 3000-3500 bandında alınabilir.
daha önce duymadığım bir marka, pek güven vermedi zaten.Baseus Bowie 35 TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Siyah
kuzenimde bu var hayvan gibi ses var çok iyi buda alına bilir belki
Reddit'te de birkac kullanici kulaklik kapaginin cikmasindan sikayetci olmus, ilk Ear ve Ear(2) serilerinde yaygin bir sorun:Sadece benim mi başıma geldi bilmiyorum ama ear 2 kullanmıştım ,5-6 ay geçmeden bir sol tarafın ses seviyesi azaldı , garantiye sordum su almıştır garanti kapsamında değil dedi , neyse o şekilde kullanmaya devam edeyim dedim 1 yıl civarı zaman geçmişken farklı zamanlarda iki kulaklığında dış tarafındaki şeffaf taraf çıktı kullanamadım çöp oldu, ses kalitesi, şekli vs en ufak lazım yok bu arada diğer yorumlarda da benimle aynı şeyi yaşayan kimseyi görmedim
Gürültü engelleme konusunda Samsung Buds FE bile mükememl bir iş çıkartıyor bu derece paralar dökme eğer aradığın aktif gürültü engellemeyseBende Airpods Pro 2 de var Nothing Ear (2) de. Açık ara (2)'nin ses kalitesi daha iyi ancak gürültü engelleme performansı AP2'ye göre cidden çok kötü. Bu konudaki gürültü engellemede nasıldır diye merak ediyorum, iyiyse alabilirim.
Bende de Airpods Pro 2 ve bunun üst modeli olan Nothing Ear 2024 var. ANC konusunda Airpods Pro 2'nin rakibi zaten daha üst seviye kulaklıklar, Sony XM5, Bose QC Ultra gibi. Öncelik ANC'yse buna para verilmez.Bende Airpods Pro 2 de var Nothing Ear (2) de. Açık ara (2)'nin ses kalitesi daha iyi ancak gürültü engelleme performansı AP2'ye göre cidden çok kötü. Bu konudaki gürültü engellemede nasıldır diye merak ediyorum, iyiyse alabilirim.