7000TL'ye 300TL kuponla sepet adımında bu fiyatlara düşüyorlar.
Kullanıyorum çok memnum iphone 14den geçtim ancak;
problemlerini sayıyorum (en azından bendeki)
- Şarjı iphone 14 ile aynı gidiyor
- Whatsappdan fotoğraf çekerken önceden donma problemi vardı şimdi bazen oluyor olmuyor ancak kamerası hemen çekimi işleyemiyor. Bi kere işlediğinde sonradan attığın fotoğraflarda asla donma yapmıyor (sadece whatsappda karşılaştım, kameradan çekerken direkt çekiyor)
- İnstagram twitter gibi yerlerden bildirim bazen açınca geliyor o da belki pil optimizasyonuyla alakalı bi problemdir.
Onun haricinde 120Hz çok kaliteli bi ekrana sahip yani hiç sırıtmadı diğer özellikleri. Arka kamerası tatmin ediyor gerçekten güzel ama ön kamerası yüz tanımada da problem yaşatabilecek düzeyde ortalama diyebilirim.
Ama fiyatının da 13500 civarında olduğunu unutmayın. Bu fiyata daha iyisini bulabilirseniz alın. Sıfır bloadware, saf android geliyor, sadece google uygulamaları yüklü. OS3.0 a güncellemek yerine 2.6da kullanırsanız pil ömrüne de katkı sağlarsınız. Ben direkt 3.0 ile başladım ancak 2.6da daha iyi pil perfomansı olduğunu ilettiler bana.
İphone 14den geçtiğimden beri iphoneu aratacak bir özelliği olduğunu söyleyemem (bi kamera donması bi de kalitesi haricinde ). Ancak bu yorumlar kişiseldir kullanıma göre değişmektedir. İphone 14 hala elimde duruyor ancak geçmek zorunda kalma durumum bile olmadı.
Bu şekilde yorumlayabilirim.
Çerçevelerin durumu göze batıyor mu?Bende de var 1 ay oldu nerdeyse 256gb lik versiyonunu alalı. Premium hissettiriyor telefon kasa olsun arayüzü olsun bide keşke jarzj hızlı bitmese 6 saat gidiyor gibi
Yılbaşında servise sormuştum bu şekilde cevap verildiBende de var alalı 1 ay oldu nerdeyse 256gb lik versiyonunu alalı. Premium hissettiriyor telefon kasa olsun arayüzü olsun bide keşke jarzj hızlı bitmese 6 saat gidiyor gibi
ekran büyük olduğu için problem olmuyorÇerçevelerin durumu göze batıyor mu?
Eğer bu arada bir problem olursa telefonu tamir etmeden sıfır yolluyolar. Çünkü yedek parçası yok bu telefonun. Direkt birebir değişimi oluyor.Yılbaşında servise sormuştum bu şekilde cevap verildi
Maalesef dışarıya yedek parça teminimiz bulunmamaktadır. Ek olarak cihazınıza sizlerin müdahale etmesi, ürünü garanti dışı bırakacaktır. 1500₺ üzerinden batarya değişimi sağlayabiliriz. Ayrıca ürününüzün garantisi varsa ve kullanıcı hatası yoksa ürün garanti kapsamında işlem görecektir. Aşağıda servis bilgilerimizi paylaşıyorum, dilerseniz gönderim sağlayarak destek alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran büyük olduğu için problem olmuyor
Yo ben hiç bi problem görmedim valla premium telefon gibi s24+ gibi telefon masallahÇerçevelerin durumu göze batıyor mu?
Teşekkürler bunu bildiğim iyi olduYılbaşında servise sormuştum bu şekilde cevap verildi
Maalesef dışarıya yedek parça teminimiz bulunmamaktadır. Ek olarak cihazınıza sizlerin müdahale etmesi, ürünü garanti dışı bırakacaktır. 1500₺ üzerinden batarya değişimi sağlayabiliriz. Ayrıca ürününüzün garantisi varsa ve kullanıcı hatası yoksa ürün garanti kapsamında işlem görecektir. Aşağıda servis bilgilerimizi paylaşıyorum, dilerseniz gönderim sağlayarak destek alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran büyük olduğu için problem olmuyor
Yok hiç olmuyor ve ben ilk elime aldığımda telefonu çok hafif geldi sanki telefonun içi boş gibiÇerçevelerin durumu göze batıyor mu?
geçen sene den beri daha fazla düşmedi np 3 modeli çıksa bile ne kadar düşeceği şüpheli . İhtiyacın varsa alYaza kadar beklenmeli mi şimdi mi alınmalı?
Alınırsa büyük ihtimal üzmeyecektir, bu fiyat da ideal. Uzun süredir kampanya da gelmiyor markadan.Yaza kadar beklenmeli mi şimdi mi alınmalı?