🔥İndirim Nothing Phone 1 9.750₺ 128GB🔥

9.499.99 yapsalar biter inatla 10k da tutuyorlar ana fiyatı anlamadım gitti

Arkadaşlar bende aldım beyazlar tam beyaz değil sarıya yakın, bu ekran koruyucuyla mı alakalı yoksa başka bi ayarmı var.

Çerçeveler alüminyum
Elde tutuşu premium hissettiriyor
Realme gt2 pro dan geçtim hız bakımından bi yokluk yaşamadım (oyun oynamam)
Ekran 6,55" olduğu için 6,7" lere göre biraz daha kibar duruyor
Ekran kalitesi bana göre mükemmel işe gidip gelirken yolda dizi film izler (bu telefonda foundation izlemek çok zevkliydi) müzik dinlerim hücresel sabit hep açık 1 günü çok rahat çıkartıyor (oyun oynamıyorum)
Kamera biraz tırt o yüzden gcam kurdum. Gcamde de mükemmel değil ama idare ediyorum.
Whatsapp da fotoğraf çekerken hata veriyor bende fotoğraf iletirken galeriden seçip gönderiyorum
Zil ve bildirim sesleri çok az ve saçma dışarıdan zil ve bildirim sesleri yükleyip onları seçtim
Kılıf sorunu var. Çok basit siyah silikon kılıf istiyorum ama yok. Trendyol gibi sitelerde satılan renkli baskılı kılıflardan aldım 2 tane 2 sinide çöpe attım çünkü flaş çıkıntısı çok yüksek ve kötü çıkıyor fotoğraflar.
Bu fiyata bedava. 2 yıl daha android desteği olsaydı yedek bir tane daha almıştım şimdi.

Kredi kartı olmak zorunda mı banka kartı da olur mu?
Kredi kartı özelliği varsa oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çerçeveler alüminyum
Elde tutuşu premium hissettiriyor
Realme gt2 pro dan geçtim hız bakımından bi yokluk yaşamadım (oyun oynamam)
Ekran 6,55" olduğu için 6,7" lere göre biraz daha kibar duruyor
Ekran kalitesi bana göre mükemmel işe gidip gelirken yolda dizi film izler (bu telefonda foundation izlemek çok zevkliydi) müzik dinlerim hücresel sabit hep açık 1 günü çok rahat çıkartıyor (oyun oynamıyorum)
Kamera biraz tırt o yüzden gcam kurdum. Gcamde de mükemmel değil ama idare ediyorum.
Whatsapp da fotoğraf çekerken hata veriyor bende fotoğraf iletirken galeriden seçip gönderiyorum
Zil ve bildirim sesleri çok az ve saçma dışarıdan zil ve bildirim sesleri yükleyip onları seçtim
Kılıf sorunu var. Çok basit siyah silikon kılıf istiyorum ama yok. Trendyol gibi sitelerde satılan renkli baskılı kılıflardan aldım 2 tane 2 sinide çöpe attım çünkü flaş çıkıntısı çok yüksek ve kötü çıkıyor fotoğraflar.
Bu fiyata bedava. 2 yıl daha android desteği olsaydı yedek bir tane daha almıştım şimdi.
Her telefonda mı bu Whatsaptan donma olayı yoksa sizin telefona mı denk geldi.
Bu biraz sıkıntı olabilir. Başka sorun yaşayan var mı? Forumlarda bu problem ile ilgili bahseden var mıydı

Kredi kartı özelliği varsa oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her telefonda mı bu Whatsaptan donma olayı yoksa sizin telefona mı denk geldi.
Bu biraz sıkıntı olabilir. Başka sorun yaşayan var mı? Forumlarda bu problem ile ilgili bahseden var mıyd

Bu telefona özgü genel bir durum. Whatsapp dan fotoğraf iletirken kamerayla çekim yaparak iletemiyorsunuz. Yani iletiyorsunuzda ara sıra hata veriyor. Bugün hata vermedi ama dün vermişti. Bende galeriden seçip iletiyorum benim için çok sorun değil ama bu yüzden telefondan soğuyanlar var niyeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri