Gif Man
80+ Gold
Orta Düzey Hocam .Kamerası falan kötü be hocam
Kamera Odaklı İstiyorsan 12 Mini Al Boşver Android .
Çevreni İyi Araştır Bulursun 12 Mini .
Orta Düzey Hocam .Kamerası falan kötü be hocam
Ama ben oyun oynayan bir insan değilim. Oyunda ha 60FPS almışım ha 120FPS almışım. Belki normal şeylerde bir kaç saniye daha hızlı olabilir ama arayüzde bence Nothing daha iyi.Tabii GT 2 daha fiyat performans bir cihaz lakin ben plastik veya alüminyum çerçevenin o kadar etken olduğunu düşünmüyorum yani iki eşit telefon olsa evet ama şuan kriter değil.
Orta Düzey Hocam .
Kamera Odaklı İstiyorsan 12 Mini Al Boşver Android .
Çevreni İyi Araştır Bulursun 12 Mini .
Yani color os varken nispeten yeni bir arayüz daha iyi değildir. Muhtemelen kafana yattığı için öyle geldi.Ama ben oyun oynayan bir insan değilim. Oyunda ha 60FPS almışım ha 120FPS almışım. Belki normal şeylerde bir kaç saniye daha hızlı olabilir ama arayüzde bence Nothing daha iyi.
Bende Android 14 VarYani color os varken nispeten yeni bir arayüz daha iyi değildir. Muhtemelen kafana yattığı için öyle geldi.Alıntıyı görüntüle
hawagiiiTelefon sektöründen biraz uzağım da, Nothing Phone telefonlara iPhone 18 Pro Max Ultimate alternatifi gibi yorumlar vardı bi ara. O nasıl oluyor? Yani Nothing Phone, Samsung'un yan firmasının yeni seri telefonu falan olmadığı hâlde idare edebiliyor mu? Şayomi, Huvaveyi, Popo (Oppo), Realme telefonların çoğu bile yerden yere vuruluyorken bir anda ortaya çıkan Nothing Phone'in övülmesi şaşırttı beni. Aydınlatacak varsa sevinirim.
Ceyizine koyarsın artıkBende Android 14 Var
Ceyizine koyarsın artık