🎉Nothing Phone 1 alıyorum 🎉

Tabii GT 2 daha fiyat performans bir cihaz lakin ben plastik veya alüminyum çerçevenin o kadar etken olduğunu düşünmüyorum yani iki eşit telefon olsa evet ama şuan kriter değil.
Ama ben oyun oynayan bir insan değilim. Oyunda ha 60FPS almışım ha 120FPS almışım. Belki normal şeylerde bir kaç saniye daha hızlı olabilir ama arayüzde bence Nothing daha iyi.

Orta Düzey Hocam .

Kamera Odaklı İstiyorsan 12 Mini Al Boşver Android .

Çevreni İyi Araştır Bulursun 12 Mini .

;)
AGC_20240209_140556518.PORTRAIT.ORIGINAL.jpg

GT 2 tatmin eder.

Ama ben oyun oynayan bir insan değilim. Oyunda ha 60FPS almışım ha 120FPS almışım. Belki normal şeylerde bir kaç saniye daha hızlı olabilir ama arayüzde bence Nothing daha iyi.
Yani color os varken nispeten yeni bir arayüz daha iyi değildir. Muhtemelen kafana yattığı için öyle geldi.
Screenshot_2024-02-12-21-42-45-10_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg

Telefon sektöründen biraz uzağım da, Nothing Phone telefonlara iPhone 18 Pro Max Ultimate alternatifi gibi yorumlar vardı bi ara. O nasıl oluyor? Yani Nothing Phone, Samsung'un yan firmasının yeni seri telefonu falan olmadığı hâlde idare edebiliyor mu? Şayomi, Huvaveyi, Popo (Oppo), Realme telefonların çoğu bile yerden yere vuruluyorken bir anda ortaya çıkan Nothing Phone'in övülmesi şaşırttı beni. Aydınlatacak varsa sevinirim.
hawagiii

Hangi şehirdesiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,323
Üyeler
173,800
Son üye
todorov
Geri